2777
2789

مهریه چیز جالبی نیست  ولی وقتی  بحثش پیش کشیده میشه اخلاق پنهان ادما مشخص میشه  اینکه چه فکری راجب تو دارن   

انقد دوس دارم سر سفره با غذا بازی کنم بعد ازم بپرسن چی شده؟بگم هیچی و برم تو اتاقم ولی نمیشه لامصب همیشه گشنمه  کاربری دست دونفره:)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ما ازدواج دوم هستیم آقا میگه بیست سکه اولش خونه بود ولی بعد ی مشکلی شد که زد زیر خونه ب نظرتون قبول ...

منم ازدواج دوم بودم گفتم حق طلاق میخوام گفت من هیجوقت بهت چیزیو تحمیل نمیکنم ولی باشه اگه خیالت جمع میشه و اینجوری برات بهتره بعد گفت پس من مهریه رو انتخاب کنم و ۱۴ سکه باشه..منم قبول کردم چون واااقعاا بهش ایمان داشتم بااینکه هیییچ شناختی نداشتم حتی حالا حاضرم رو اسمش قسم بخورم...همه چیو سپردم خدا حتی موقع عقد محضری محضر دار گفت باید برین محضر تا حق طلاق ثبت بشه گفتم باشه همسرم گفت هرموقع خودت میدونی بگو بریم محضر  گفتم باشه ولی نمیخواستم برم حتی چند بار گفت یبار گفتم نمیخوام برم دیگه 

سلام مال ما ۱۴ تاست، هیچ چیزم اضافه نکردیم مهریه  قیمت دختر نیست که هرچی بالاتر باشه کلاس داشته باشه، تلان خیلیا به مشکلات کیخورن که اون مهریه رویایی رو نمیتونن بگیرن هیچ سالی چندتا دونه میگیرن ، مهریه خیلی هم بازدارنده نیست برای کسی که ترسی اژش نداشته باشه. الان خیلیا طلاق میگیرن مهریه هم داشتن. حتی یکسریا خودشون راضین مهریه نگیرن ولی طلاق بگیرن. اون چیزی که برای زندگی لازمه و  اون چیزی که بازدارندگی داره شناخت دقیق روحی و شخصیتیه و اینکه زوجین مهارت حل تعارضات زندگی رو بلد باشن و هردو انسان اهل فکری باشن نه تعصبی و خود رای. تا بتونن مشکلات زندگی رو باهم حل کنن.... اینا با مشاوره قبل از ازدواج، با حرف زدن باهم دیگه با مطالعه قبل از ازدواج میشه تا حدودی فهمید با اینکه چطور با پسر برخورد کنیم چی سوال کنیم که حرف از زبونش بکشیم، چی سوال نکنیم که فقط تاییدی حرف زده باشه.

🔴 سلام این حساب توسط دو کاربرخانم و آقا قابل بررسیه موقع نوشتن کلمات دقت کنین✅👈😱 آیا میدانید؟!😱  اولین موجودی که مقایسه کرد شیطان بود 👺😱 گفت خدایا این از گِله و من از آتشم و ۶ هزار سال عبادت کردم!!! توی سایت؛ تاپیک های که میگن بیاید از خوبی های شوهرتون یا بدیش بگید یا از حقوقتون، از کادوی تولد یاروز زن، عکس از زندگی یا هر تایپک سمی و حال بد کن که سبب ایجاد مقایسه میشه متنفرم و حتما تذکر میدم،چون شما فکر نمیکنید در بطن این تایپک ها، دیگرانی حسرت میخورن 😱 زندگیمونون رو تو چشم نکنیم اگه خوبی داریم نزاریم کسی حسرتش رو بخوره این حسرت برکت زندگیمون رو قطعا کم میکنه👌یکی از مصداق های شکر نعمت اینه نزاریم کسی حسرتش رو بخوره اگه هم ناراحتیم که تایپک میزنیم شوهر شماهم فلانه؟و بمهانه؟ شک نکنید بقیه هم گرفتاری دارند فقط از قدیم گفتن هیچ ماست فروشی نمیگه ماستم ترشه!! پس فکر نکنید فقط شما مشکل دارید نه شما فقط از زندگی بقیه خبر ندارید و ظاهر قضیه رو میبیند یادتون نره✅👈 هییییچ هیییچ ماست فروشی نمیگم ماستم ترشه! هیچ کس نمیاد کمبود و کسری زندگیشو لو بده !  پس چه موضوع خوب چه موضوع بد، لطفا اینقدر تایپک مقایسه نزنید درست نیست!! فکر کردن خیلی خوبه وقتی فکر میکنیم کمتر اشتباه و بهتر عمل میکنیم عیبمونم میفهمیم🛑،✅ قلم میزنیم به نیت افزایش آگاهی ✅ مرضیه کشوری یک مربی خوب برای افزایش سیاست در زندگیه،✅ دوره زندگی مومنانه هم در تنها مسیر آرامش خوبه✅ کانال ایتای  تربیت جنسی فرزندان علی میریان، عالیه اینم آیدیش alimiriyan ✅، اینارو معرفی کردم چون آدمیزاد نیاز به آگاهی داره تا بتونه رشد کنه، کسی که آموزش نبینه و بشینه پشت فرمون، تصادفشم زیاد میشه! پس آموزش ببینیم 🙏✅ راستی اگه تنهایی یا میخوای آروم بشی، وضو بگیر چند دقیقه با خدا خودمونی حرف بزن،اگه امتحان نکردی طبیعیه باور نکنی چقدر موثره! بگو خدایا فلانی دلم شکست بگو کوچولو هستم توانایی حل مشکلم رو ندارم تو کمکم کن بگو فقط تویی برام، عزیزانم هم هدیه تو هستن، خیلی وقتا خطر رو ازم دور کردی که خودم نفهمیدم... بگو کمکم کن حست کنم، چرا با همه میخوایم حرف بزنیم اما از منبع آرامش دوریم؟؟ هر روز باهاش حرف بزنیم👌✅
یکم ترس برای آقایون میشه که تقی ب توقی خورد طلاق ندند

آقایون هیچ وقت زنشون طلاق نمیدن مگر زنه دیگه مشکل دار باشه والا بعدشم من نگفتم همه چی شو ببخشه حق طلاق بگیره حق اولاد بگیره نه مثل من سر تا پای شوهرم مشکل داره باید التماسش کنم بچها و بده من و طلاقم بده تازه حاظرم بهش پولم بدم 

مهریه چیه خدایی حق طلاق بگیر ،حق ادامه تحصیل و کار و... سالی یه سکه چه مشکلی رو حل می‌کنه

مگه مهریه حتما برای طلاقه ؟؟؟ خدای نکرده بعد فوت همسر خانوادش و بچها میتونن سهمشونو بگیرن اگه مهریه داشته باشی نمی‌دن به اونا 

من استادم مهریه خانومش یک شاخه گل بود موقع ازدواج قول داده بود بعدا صاحب هر چی بشه بزنه به نام خانومش که همین کارم کرد . خونه ماشین حساب بانکی

من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنهتیرم به خطا می‌رود اما به هدر، نه                           دل خون شده وصلم و لب‌های تو سرخ استسرخ است ولی سرخ‌تر از خون جگر، نه                      با هرکه توانسته کنار آمده دنیابا اهل هنر؟ آری! با اهل نظر؟ نه!                      بدخلقم و بدعهد، زبان‌بازم و مغرورپشت سر من حرف زیاد است مگر نه؟                      یک بار به من قرعه عاشق شدن افتادیک بار دگر، بار دگر، بار دگر… نه!