2777
2789
عنوان

بچه ها زنگ زدم صد ده شماره

179 بازدید | 19 پست

۰۹۶۵۸۰ داد اونا هم گفتن از بابات شکایت کن قضایی گفت برو کلانتری وای من میترسم بابام بفهمه میکشتم بعد اینکه خانومه گفت که بهتره با پدرت تو پروسه طلاق درگیر نشی حتما بخاطر طلاق تحت فشار روانیه باهاش صحبت نکن یکم تحمل کن 

اما بچه هااااا خوب منو بزور بلند میکنه میگه باید بری خالتو با چاقو بکشی باید از مادرت ب دروغ شکایت کنی 

شما میگین من چیکار کنم چرا هیچکدوم تون چیزی نمیگید تورو خدا حرف بزنین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
مطمئنم داری دروغ میگی کسی که واقعا همچین مشکلاتی داشته باشه اینجا مطرح نمیکنه و واقعا دنبال راه حل م ...

خب دنبال راه حلم بخدا راسته 

بگید چیکار کنم خب راهنمایی میخام مگه چی گفتم که برات باورش سخته اره جا من نیستی بفهمی فقط الکی قضاوت میکنی

به نظر منم الکی خودت رو درگیر نکن 

میتونی باهاش بری دادگاه اما یواشکی به قاضی بگی به زور اومدی 

یا اینکه بری خونه خاله ت در رو ببنید بگی باهاشون دعوا کردم

اگه خیلی  اذیت میکنه براس نقش بازی کن 

میگه باید ب دردغ از مادرت شکایت کنی تا محکوم بشه

چرا باید شکایت کنی ☹️اصلا واضح توضیح ندادی عزیزم بعدشم تا بیای اینجا دنبال راه حل باشی برو کلانتری بهتر راهنماییت میکنن

خدا بداند کافیست❤️
به نظر منم الکی خودت رو درگیر نکن میتونی باهاش بری دادگاه اما یواشکی به قاضی بگی به زور اومدی یا این ...

راست میگی ارههههههه 

اخهههههه چقدر من ساده ام 

همین کار میکنم 

چرا باید شکایت کنی ☹️اصلا واضح توضیح ندادی عزیزم بعدشم تا بیای اینجا دنبال راه حل باشی برو کلانتری ب ...

خب مامور میاد در خونه میکشه منو 

خب اونا گفتن بیا شکایت بنویس 

ولی گفتن یکم تحمل کن  چون بابات ت فشار روانیه حتما بلایی سرت میاره اخه مامورا ک شب روز با من نیستن ک واقعا میکشه منو

راست میگی ارههههههه اخهههههه چقدر من ساده ام همین کار میکنم

برای رهایی از بعضی اعصاب خورد ها 

و اینکه بعضی آدم ها حرف حق یا حرف درست رو متوجه نمیشن براشون یه نقاب بزن و نقش بازی کن 

خیلی هم باهاش حرف نزن 

جلو دست و پاش نباش 

وقتی میاد خونه یا خودت رو بزن به مریضی برو بگیر بخواب 

تا اونم دز این بحران بیاد بیرون 

2810