2777
2789

همیشه شلوغ و نامرتبم هیچوقت نشده خونم بوی تمیزی و مرتبی بده 

آرزومه تمیزز و مرتب باشم

دو تا بچه دارم خودمم شاغلم از خانوادهامونم دوریم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از اول باید بچه رو مرتب و تمیز بار بیاری

نصف راه رو رفتی

من پسرم ۳ ساله از اول تمیز بار آوردم خدایی بچه زحمتی از این لحاظ برام نداره

شوهرم اوایل شلخته بود انقدررر تذکر دادم و رو مخش رفتم اونم الان تمیز و مرتب شده

واقعن این مسئلع خیلی تاثیر داره

( چون سایت پر تبلیغ دکتر شده تصمیم گرفتم پزشکای خوبی که میرم داخل امضام بگم : برای الژی و اسم دکتر سیما شکری بیمارستان پیامبر اکرم خوبه ، چشم پزشک : دکتر محسن رحمتی کامل )

افرین این دقیقا وضعیت خونه منم هست با وجود اینکه نه شاغلم نه محصل نه بچه دارم...... 

دقیقا 1 ساله و خورده ایی خونم اینجوری شده 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

ببین شمامیتونیدصبح هازودتربیداربشیدوکاراتون روبکنیدمن شش صبح بیدارمیشم تاهفت کل کارام کردن.فقط غذامویکم دیرمیزارم ک تازه باشه سه تا بچه دبستانی دارم باردارم هستم ساعت چن میریدسرکار؟

خونه ای بچه داشته باشه همینه 

اول به تمیزی اونا برس 

بعد خونه هر جایی کثیف میشه همون دقیقه 

تمیزش کن نزار بمونه و کارت زیاد بشه

آدمای ضعیف: انتقام میگیرن آدمای  قوی: میبخشن آدمای باهوش: نادیده میگیرن آدم های بیشعور: دنبال نقطه ضعف میگردن✨✨                             پیام ناشناس👈 https://harfeto.timefriend.net/17208210717227