2777
2789
عنوان

بچم پنج ماهم تبش پایین نمیاد😭

| مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 48 پست
شیاف بذار، شربت بده دو تا رو همزمان بده و یه قاشق سرکه، یه قاشق نمک رو با دو لیوان آب ولرم مخلوط کن ...

سرکه چی؟سرکه سفید؟

تا با تو خندیدم خود را خدا دیدی از نسل خاکی ها خودت را جدا دیدی
۴ تا متخصص اطفال بردم الان هم استرس داشتم بهش دارو دادم منتظرم خوب شه میخواستم ببینم مامانا هم چنین ...

عزیر من تعلل نکن لطفا همین الان بچه ببر دکتر از پزشک بخواه ببین آزمایش میخواد یا نه

عهدی که با خدا در طوفان بسته ای در آرامش فراموش نکنیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیدونم شاید درست نباشه امانوزاد خودم با تب بالای ۳۸ونیم و مقاوم به درمان اورژانس اطفال بستری شد و ف ...

نه خونه فک نکنم بشه به زیر۶ماه بروفن داد حتی بروشورش نوشته، بیمارستان فرق داره خدای نکرده مشکلی پیش بیاد دکتر هست رسیدگی میکنن سریع

فقط 18 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😝
شیاف بذار، شربت بده دو تا رو همزمان بده و یه قاشق سرکه، یه قاشق نمک رو با دو لیوان آب ولرم مخلوط کن ...

یا خدا! شربت و شیاف همزمان ؟!

شیاف اصلا برای بچه ماهه نیست چون بعید می‌دونم بچه پنج ماهه ۱۲ کیلو باشه، هر ۱۲ کیلو یک شیاف ۱۲۵، اگه ۶ کیلو باشه می‌تونه نصفش کنه.

بین دو دوز استامینوفن باید چهار ساعت فاصله باشه 

و بروفن هم اصلا به نوزاد پنج ماهه نمیدن معده بچه خدای نکرده خونریزی می‌کنه یوقت.

سرکه و نمک هم اصلا به آب پاشویه اضافه نکن عزیزم فقط آب ولرم حواست باشه آب سرد نباشه که بدتر بشه، آب پاشویه باید هم دمای بدن باشه.

خیلی مراقب باش به هیچ عنوان درمورد نوزادت این توصیه های عجیب رو انجام نده خدای نکرده کار یبار میشه.

یا خدا! شربت و شیاف همزمان ؟!شیاف اصلا برای بچه ماهه نیست چون بعید می‌دونم بچه پنج ماهه ۱۲ کیلو باشه ...

وای خدای من دکتر برای بچم شیاف نوشته اونم ۱۲۵ ولی ۸ کیلو هست 

مثلا متخصص هم هست ب نظرتون چیکار کنم زنگش بزنم بگم چرا اینو نوشته یا نصفش رو بزارم چرا دکترامون انقد بی سواد شدن😭

وای خدای من دکتر برای بچم شیاف نوشته اونم ۱۲۵ ولی ۸ کیلو هست مثلا متخصص هم هست ب نظرتون چیکار کنم زن ...

چی بگم عزیزم... من بچه خودم تو این سن تب داشت دکتر نصف شیاف رو تجویز کرد.

2810