ولی با بقیه ی بچه هاش که حتی به زور سلامش هم میکنن واجبه ؟درحالی که همون بچه ایی که بی محلش میکنه همه کاری برای مادرش کرده و الانم دیگه از این همه فرق گذاشتن خسته شده؟از لحاظ شرعی قطع ارتباط با همچین موجودی گناهه؟
مطمئنم زندگیم عالی میشه 😍مطمئنم خدا یادش نمیره چه کسایی در حقم بدی کردن و بحق همین قرآن که صداش تو گوشمه ،تو همین دنیا میبینم که دشمنام چطور تاوان میدن .💔😀
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
میدونی درهرحال مادر برای ما زحمت کشیده احترام گذاشتن درست ترهموافق قطع ارتباط نیستم دوری و دوستی
اگه در حدی فرق بزاره که حتی بقیه هم بفهمن و حق بدن بهت چی؟
اگه آبروتو تو جمع ببره ؟
و حتی خودشم اعتراف کنه هیچکسی به اندازه تو براش خوبی نکرده چی؟
واقعا بدی رو به آخرین حد رسونده باشه؟
مطمئنم زندگیم عالی میشه 😍مطمئنم خدا یادش نمیره چه کسایی در حقم بدی کردن و بحق همین قرآن که صداش تو گوشمه ،تو همین دنیا میبینم که دشمنام چطور تاوان میدن .💔😀
مامان من بدترین موجود عالمظالمترین و ستمگرتریناگر میتونی قطع رابطه کنکاش مستقل بودم.مجبور نبودم تحمل ...
باید قطع ارتباط کنم دیگه ،واقعا تحملش سخته .تو جمع هزار بار منو شوهرمو خار کرده به معنای واقعی حقیر کرده ،باعث خنده بقیه شده🥺