2777
2789
عنوان

دخترهای ولگرد زندگی خراب کن

560 بازدید | 39 پست

منو شوهرم دیشب حالمون اصلا خوب نبود بخاطر قضیه زن عموی بدجنسم ک توی تاپیک بعدی میگم. ما بیرون داشتیم دور میزدیم توماشینمون ساعت ۱۱ شب بود. داشتیم منو شوهرم صحبت میکردیم. ک یه ماشین پراید انکار ۲ تا دختر نشسته بودن جلو و راننده بودن. هی جفت ماشینمون ویراژ میرفتن. هی بوق میزدن. ب شوهرم گفتم یلحظه گازو بگیر برو. بعد اونا سمت راست بودن .ما چپ. پررو شدن سمت راننده دختره خودشو آورد جلوتر ک ببینه شوهرمو شوهرم هم نگاه میکرو . دختره دستش سیگارو ب شوهرم یچی میگفت می‌خندید.میگفت شماره و مش روب. گفتم چی میگین شما گمشین بینم. گازو گرفتن رفتن. رفتن پمپ بنزین. بعد شوهرم هم پشت سرشون رفت. گفتم بیخیال چیکارشون دارب. دنبال جلب توجه بودن ک توجه کنی . میگ ن ببینم چی گفتن. گفتن شماره همین. گفتم بخاطر شماره داری میری؟ بعد اونجا ک رسیدیم گفتم چقد شما بی شخصیتین نمیفهمی طرف زن داره . گفت ما با دوستمون بودیم. گفتم شوهرم دوستتون ک براش بوق و ویراژ و ادا درمیارین بی‌فرهنگا. شان شخصیت هرچی خانوم بوده اوردی پایین. هیچی نگفتن فقط خندیدن. بعد شوهرم گفت میبرمتون اطلاعات گفتم چی میگی بیا دهن تو دهن نشو چرت میگی. بعد رفت دم در ماشین دختره ، شوهرم بهش گفت میام ادمت میکنما مجرد بودم گرو پ میزدمت،بعد گفت زن دارم. گفتم این چ حرفیه. دختره بهش گفت عه تویی! برو بابا اوسکول زن داری!. گفتم مگ میشناختنت؟ گفتم دهن تو دهن نشو خودم جوابشونو دادم. آنقدر ناراحت شدم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یعنی واقعا با این رفتارای زشت و هول شوهرت جلوی تو بازم فکر میکنی مشکل از اون دخترا بوده؟ 

سرت تو برفه؟

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

والا بیشتر رفتار شوهرت ناجور و بد بوده

اونا که معلوم الحال بودن

و این که شما خیلی شان خودتو پایین آوردی حرف زدی باهاشون

مثل ملکه بشینید پیش شوهراتون و از اونا بخواید مثل پادشاها رفتار کنن

این اطلاعات چیه بعضیا میاندازن دهنشون الکیه مگه سازمان اطلاعات برا مسائل امنیتی و سیاسیه بیشتر ن دخترای این مدلی 

شوهرتم انگار خودش بدش نمیومده

فقط 8 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
والا بیشتر رفتار شوهرت ناجور و بد بودهاونا که معلوم الحال بودنو این که شما خیلی شان خودتو پایین آورد ...

شاهزاده هامونم صندلی عقب بشینن 🤣

فقط 8 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خانمهای عزیز پس متوجه شدید پبگیر بودن خوب نیست پس اینجا هم یکی واستون پیام دوستی فرستاد کافیه رد تماس بزنید هی هم تاپیک نزنید چرا این یارو هول به من پیام میده شما رد کن تو خیابون هم کسی بهتون متلک گفت سرتون رو بندازید پایین رد شید 

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست