2777
2789
عنوان

به به بارون زیبا( عکس اول صبحی)

| مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 38 پست

مشهد بارونیه.... ابریه... جون میده بری پیاده روی.... ولی خا،، نمیتونم برررررررم😩😩

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

به به گیلان که الان هوا عالیه.. انشاالله هر جا هستی دلت خوش باشه😍😍😍

بله هوا عالیه دقیقا مثل هوای تهران بارون و ابری هست 😍😍

مچکرم از دعای خوبت الهی آمین 🤲🏻 

یکم برام سخته چون تهران بزرگ شدم هنوز به اینجا عادت نکردم ☺️

مثل شیشه باش هرکی شکستت بِبُرش 🤞🏻🤙🏻💁🏻‍♀️               خدایا تو بساز 🍃 تو‌بسازی هیچکس نمیتونه خرابش کنه 🙃💞

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله هوا عالیه دقیقا مثل هوای تهران بارون و ابری هست 😍😍مچکرم از دعای خوبت الهی آمین 🤲🏻 یکم برام س ...

عادت میکنی خیلی زود.. بعدشم راهی نیست تا تهران😍😍😍

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
مشهد بارونیه.... ابریه... جون میده بری پیاده روی.... ولی خا،، نمیتونم برررررررم😩😩

عه چرا؟ منم نمیتونم برم دختر کوچیکم خوابه زودی هم سرما میخوره فسقل

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
2805
عه چرا؟ منم نمیتونم برم دختر کوچیکم خوابه زودی هم سرما میخوره فسقل

استراحت مطلقم... 😩

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

عادت میکنی خیلی زود.. بعدشم راهی نیست تا تهران😍😍😍

انشالله توکل برخدا ☺️🫠

بله ولی خب هم شاغل هستم هم دانشجو هم پسر کلاس اولی دارم هم کارای روزمرگی دیگه اصلا وقت نمیشه ☺️

مثل شیشه باش هرکی شکستت بِبُرش 🤞🏻🤙🏻💁🏻‍♀️               خدایا تو بساز 🍃 تو‌بسازی هیچکس نمیتونه خرابش کنه 🙃💞
استراحت مطلقم... 😩

انشاالله به سلامتی🥰🥰🥰

انشالله توکل برخدا ☺️🫠بله ولی خب هم شاغل هستم هم دانشجو هم پسر کلاس اولی دارم هم کارای روزمرگی دیگه ...

خب دیگه سرت شلوغه.. دلتنگی یادت میره😍😍😍😍

خب دیگه سرت شلوغه.. دلتنگی یادت میره😍😍😍😍

آره درسته ولی آخر شب ها خیلی میاد سراغم وقتی همه خوابن 🙃🙃