2777
2789
عنوان

به به بارون زیبا( عکس اول صبحی)

| مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 38 پست
پ چرا این اصفوون هیچ خبری نیسآب و هواشناسی گوشی میزند،احتمال بارش،احتمال ابری بودن،همون وقت خورشید ب ...

عزیزم💖 قشنگ کامنتتو با لهجه خوندم.. انشاالله اصفهان هم بباره زاینده رود پر آب بشه😍

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
نمیذارن برم🥲

من هواشناسی را چک کردم امروز تا شب تهران بارونیه.. بعد از کارت برو

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من هواشناسی را چک کردم امروز تا شب تهران بارونیه.. بعد از کارت برو

ایول مرسی عزیزم😍

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|
2805
عکس باز نشد 🥲

عه چرا؟ شاید سایت مشکل داره

عه چرا؟ شاید سایت مشکل داره

آره عزیزم سایت که بازم ب مشکل خورده متاسفانه...

مثل شیشه باش هرکی شکستت بِبُرش 🤞🏻🤙🏻💁🏻‍♀️               خدایا تو بساز 🍃 تو‌بسازی هیچکس نمیتونه خرابش کنه 🙃💞

به به ترکیب رنگ درخت ها نشون میده از حال هوای خوب پاییز 😍

مثل شیشه باش هرکی شکستت بِبُرش 🤞🏻🤙🏻💁🏻‍♀️               خدایا تو بساز 🍃 تو‌بسازی هیچکس نمیتونه خرابش کنه 🙃💞
به به ترکیب رنگ درخت ها نشون میده از حال هوای خوب پاییز 😍

بله... این فصل پارکای تهران عالیه فقط وقتشو نداریم بریم دور بزنیم😅

بله... این فصل پارکای تهران عالیه فقط وقتشو نداریم بریم دور بزنیم😅

خیلی هم عالی بله یادمه من پارسال این موقع ها تهران زندگی میکردم و بخاطر شرایط کاری همسرم مجبور شدیم بیاییم گیلان ☺️

ایجانم انشالله همیشه به خوشی و خوبی باشه مهربانو😃

خیلی هم عالی بله یادمه من پارسال این موقع ها تهران زندگی میکردم و بخاطر شرایط کاری همسرم مجبور شدیم ...

به به گیلان که الان هوا عالیه.. انشاالله هر جا هستی دلت خوش باشه😍😍😍

2810