2777
2789

من بخاطر قرصهای اعصاب تو ۶ ماه ۱۷ کیلو اضافه وزن آوردم 

هیچکدوم از لباسای زمستونیم اندازم نمیشه در حالی که همشون و یکی دوبار بیشتر استفاده نکردم 

خیلی دلم میسوزه 

چقد طول میکشه ۱۷ کیلو لاغر بشم 🥲🥲🥲

کاربری دو تا خواهره زبیده و مریم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
چجوری بهم توضیح میدی ورزشم میکردی

کالری شماری کن برنامه زیره یا مانکن یا بشقاب و نصب کن قد و وزن و میدی بهت میگه چقدر مجازی تو روز کالری بخوری هر چی خوردی باید توش وارد کنی اولش یکم سخته ولی بعدش عادی میشه.

ورزش که حتما من تو خونه ورزش میکردم با کلیپ چون کرونا بود نمیشد برم باشگاه و حتما پلانک هم بزن تو نت بزنی یاد داده

باور کن واسه تکیه کردن، پاهات محکمتر از شونه ی آدماست.
گلم فقط کالری شماری و ورزشخاهر شوهرم پیاده روی میره روزی نیم ساعت انقدر هیکلش رو فرمه

من هر الان دو ماهه پیاده میرم سرکار و برمیگردم روزی یساعت راه میرم چیزی کم نکردم 

من امروز میرم خاکسپاری هوام سرده پالتوی مشکی ندارم همه رنگ روشن😞مجبورم چادر سر کنم🙂

به قیمت سفید شدن موهایم تمام شد،،،ولی آموختم که ناله ام سکوت باشد،گریه ام لبخند و تنها همدمم ،خداااا،،
میشه بدونم اسم قرصات چی بود تاثیری داشت یا فقط اضافه وزن داری چون دیروز دکتر به منم داده

اس سیتالوپرام  دپاکین آریپیپرازول بوپروپیون 

من تشخیص دو قطبی بود

ولی منکه داروهامو نمی‌خورم دیگه 

من امروز میرم خاکسپاری هوام سرده پالتوی مشکی ندارم همه رنگ روشن😞مجبورم چادر سر کنم🙂

من دردم اینه یه پالتو دارم دو تا کاپشن دارم ولی هیچکدوم اندازم نیست پالتو نو نو هست انقد دلم گرفته

2810