یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
باردارم یک ماه و نیممه دیشب اینقدر سر دخترم حرص خوردم که میخاستم برم بیمارستان باورت میشه املا داشتن اره اونم حرف م هست ولی اصلا حواسشو جمع نمیکنه ی چیزو پتجاه بار باید بگم تا خانوم متوجه بشه اصلا انگار تو مدرسه چیزی یادشون نمیدن
د و ب رو که قاطی میکنه،صداکشی میکنه ولی نمیتونه کلمه رو کامل بگه
تا الان آ، اَ،د،م،س و ب یاد گرفتن
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
ما س هستن... نه دیگه طبیعی عزیزم، اینم کند هست تو خوندن یا یک لحظه خیلی خوب باز دو ساعت بعدش کلا یادش نیست. خانم شون میگه تا بهمن صبوری کنین بعدش راه میغتن... نگران نباش هیچ بچه ای بی سواد نمیمونه.