n1618 مدیر استارتر عضویت: 1403/07/20 تعداد پست: 483 عنوان درخواست لغو کاربری 26 بازدید | 4 پست میشه کاربریمو تعلیق کنید دعاتون میکنم 1403/08/23 | 06:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
الماس1400 عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 42107 بخاطر سرشب میری .؟ از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌ تو بازی کن عمو .......! نویـســـــــنده خــــــــــداس❤ هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه پاره نمیشه ؛؛؛ خداهست خداهست خداهستـــ میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره میخام خوب باشم بندش نمیزاره ، عجب بساطی داریما ، بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶ ب مشکلت بگو 😒 خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖
الماس1400 عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 42107 نه سرشب چیه سرشب سایت قاتی کرد کاربرد همه اوفتاد روی هم دیگ نی نی یار ها هم بخاطر همون هیچ تاپیکی نگذاشتن بمونه ک بقیه نفهمن مثلا من برای چند ثانیه رفتم توی کابری یکی از بچها از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌ تو بازی کن عمو .......! نویـســـــــنده خــــــــــداس❤ هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه پاره نمیشه ؛؛؛ خداهست خداهست خداهستـــ میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره میخام خوب باشم بندش نمیزاره ، عجب بساطی داریما ، بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶ ب مشکلت بگو 😒 خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖
n1618 مدیر استارتر عضویت: 1403/07/20 تعداد پست: 483 سرشب سایت قاتی کرد کاربرد همه اوفتاد روی هم دیگ نی نی یار ها هم بخاطر همون هیچ تاپیکی نگذاشتن بمونه ... نه والا فقط میخام کاربریمو لغو شده مرسی که گفتبد