2777
2789

.

♡.everything is ok ♡ اگر میخواین به راز جهان پی ببرین همه چیز رو در قالب (انرژی/ فرکانس/ ارتعاش) مجسم کنید. این همون فلسفه کارما/ انرژی مثبت/ ثواب/ چی/ فنگ شویی در ادیان مختلف هستش.   |نیکلا تسلا| 

چون حرص کمترمیزنن

و توهم اینو ندارن همه میخان تیغشون بزنن

خدایا اگه دلت خواست اگه صلاح دیدی روزی بشه منم تیکربارداری بزنم🙏شادی روح برادر مظلوم جوان مرگم  اگه دوست داری صلوات🖤💔🙏😔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

به نظر من اینطوری نیست

ولی من دیدم کسی رو که مستاجره از کسی که چند تا خونه داره راضی تره از زندگی و خانواده و همه چیش

♡.everything is ok ♡ اگر میخواین به راز جهان پی ببرین همه چیز رو در قالب (انرژی/ فرکانس/ ارتعاش) مجسم کنید. این همون فلسفه کارما/ انرژی مثبت/ ثواب/ چی/ فنگ شویی در ادیان مختلف هستش.   |نیکلا تسلا| 
2804
نه اصلا من درامدم متوسطه و اصلا راضی نیستم بیشتر میخام😂😂

ایشالادصد برابر بشه داراییت هزار برابر🙏

ولی من دیدم کسی رو که مستاجره از کسی که چند تا خونه داره راضی تره از زندگی و خانواده و همه چیش

بله دیگه

مربوط به خواسته ها میشه

و انتظارات

📛 هر احمقی میتونه بهت بگه دوستت داره ولی آدمهای محدودی میتونن بهت ثابت کنن که دوســتت دارن...👉

اره چون پول عامل خوشبختی نیست

ممکنه میلیارد باشی اما قلبت خوشحال نباشه 

آدم های پولدار همه چیزشون پوله ااینک هر روز بتوننن از مدعقب نیوفتن 

از چیزی راضی نیستن و تنوع طلب حریص هستند

آدم های متوسط از زندگیشون راضی ان حقیقت زندگی رو پیدا کردن 

زندگی در لحظه دلبستن به خوشی های ساده 

دلم عمیقاً یه روز آروم و بی دغدغه می خواد که بدون صدای آلارم بیدار شم، فکرم مشغول گذشته و آینده نباشه و با خیال راحت چاییمو بخورم. دوستامو دعوت کنم خونه و ناهارو باهم بپزیم و دور هم حرف بزنیم و بخندیم، عصر بریم کافیشاپ و بدون فکر مشغول خوردن قهوه و مکالمه های عمیق باشیم، شب بی توجه به این که فردا چیکار دارم درگیر انتخاب کردن فیلم ترسناک باشم که وقتی پیتزا میرسه بذارمش باهم ببینیم، و تا آخر شب از ترس خوابمون نبره، بازی کنیم، آهنگ بذاریم، سیگار بکشیم و انقدر خسته شیم تا ناخوداگاه بدون اورثینک و اضطراب کارای فردا خوابمون ببره. حقیقتاً توی این روزای شلوغ و پر کار، از ته دل نیاز دارم یه روز آروم، ساده و قشنگ داشته باشم تا باطریم خراب نشه و بتونم ادامه بدم.-دیاکو//.تو تنها کسی هستی که وقتی می خندی خوشگلی، گریه می کنی خوشگلی، عصبانی می شی خوشگلی، استرس داری خوشگلی، خسته ای خوشگلی، و اون وقتایی که اصرار داری که اصلا قیافت خوب نیست، اون وقتا از همیشه خوشگل تری....(:

ما نسبت به اون فامیل که درجه یک همسرم هست وضع مالیمون معمولیه اما قشنگ زندگی میکنیم تفریح میکنیم برای بچه هام بهترین تولدو میگیرم همه رو دور هم جمع میکنن اما اون تولد یه دونه بچش گفت حوصله ندارم یه کیک نخرید برای دلخوشی بچه..

باخودم میگفتم من پول اونو داشتم بهترین تولد برای بچم میگرفتم

اره چون پول عامل خوشبختی نیستممکنه میلیارد باشی اما قلبت خوشحال نباشه آدم های پولدار همه چیزشون پوله ...

👌🏻👌🏻

با این حرفا خودمون و گول نزنیم

چون تو مغز ما کردن که پولدارا هزار مشکل دارن 

در صورتی که وضع متوسط جامعه علاوه بر مشکلات روحی مالی هم داره

به نظرم آدم باید تلاش کنه برای رفاه بیشتر البته در کنارش حال خوب و استفاده از پول و فراموش نکنه

یعنی پول در اختیار ما باشه نه ما در اختیار پول

2809