یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•||•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکردم•|
دلم عمیقاً یه روز آروم و بی دغدغه می خواد که بدون صدای آلارم بیدار شم، فکرم مشغول گذشته و آینده نباشه و با خیال راحت چاییمو بخورم. دوستامو دعوت کنم خونه و ناهارو باهم بپزیم و دور هم حرف بزنیم و بخندیم، عصر بریم کافیشاپ و بدون فکر مشغول خوردن قهوه و مکالمه های عمیق باشیم، شب بی توجه به این که فردا چیکار دارم درگیر انتخاب کردن فیلم ترسناک باشم که وقتی پیتزا میرسه بذارمش باهم ببینیم، و تا آخر شب از ترس خوابمون نبره، بازی کنیم، آهنگ بذاریم، سیگار بکشیم و انقدر خسته شیم تا ناخوداگاه بدون اورثینک و اضطراب کارای فردا خوابمون ببره. حقیقتاً توی این روزای شلوغ و پر کار، از ته دل نیاز دارم یه روز آروم، ساده و قشنگ داشته باشم تا باطریم خراب نشه و بتونم ادامه بدم.-دیاکو//.تو تنها کسی هستی که وقتی می خندی خوشگلی، گریه می کنی خوشگلی، عصبانی می شی خوشگلی، استرس داری خوشگلی، خسته ای خوشگلی، و اون وقتایی که اصرار داری که اصلا قیافت خوب نیست، اون وقتا از همیشه خوشگل تری....(:
موهاش رنگه.. از قسمت ریشه در اومده وقت نداره بره آرايشگاه
🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خستهم کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمیمونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
خب در عوض ما خونه دارا پولشو نداریم به خودمون برسیم خواهشن کسی نیاد بگه مگه حتما باید پول باشه که این فقت شعاری بیش نیست پول که باشه زامبی میشه ملکه 😏😏
چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔
موهاش رنگه.. از قسمت ریشه در اومده وقت نداره بره آرايشگاه
ممنون
دلم عمیقاً یه روز آروم و بی دغدغه می خواد که بدون صدای آلارم بیدار شم، فکرم مشغول گذشته و آینده نباشه و با خیال راحت چاییمو بخورم. دوستامو دعوت کنم خونه و ناهارو باهم بپزیم و دور هم حرف بزنیم و بخندیم، عصر بریم کافیشاپ و بدون فکر مشغول خوردن قهوه و مکالمه های عمیق باشیم، شب بی توجه به این که فردا چیکار دارم درگیر انتخاب کردن فیلم ترسناک باشم که وقتی پیتزا میرسه بذارمش باهم ببینیم، و تا آخر شب از ترس خوابمون نبره، بازی کنیم، آهنگ بذاریم، سیگار بکشیم و انقدر خسته شیم تا ناخوداگاه بدون اورثینک و اضطراب کارای فردا خوابمون ببره. حقیقتاً توی این روزای شلوغ و پر کار، از ته دل نیاز دارم یه روز آروم، ساده و قشنگ داشته باشم تا باطریم خراب نشه و بتونم ادامه بدم.-دیاکو//.تو تنها کسی هستی که وقتی می خندی خوشگلی، گریه می کنی خوشگلی، عصبانی می شی خوشگلی، استرس داری خوشگلی، خسته ای خوشگلی، و اون وقتایی که اصرار داری که اصلا قیافت خوب نیست، اون وقتا از همیشه خوشگل تری....(: