2777
2789
عنوان

اگه خونه دارین خداروشکر کنید

222 بازدید | 10 پست

واقعا خستمممم 

الان داشتم خودمو‌توی اینه میدیدم 

موهام ریشه زده 

پوستم بد شده 

لاغر شدممم 

زیر چشام سیاه شده…. 

اونقدر دوست دارم سرم خلوت باشه مدام به خودم برسم😭

کیا سرشون خلوت ؟؟؟ 

من مغازه دارم و شاپ شال  اینا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم همینم میرسم خونه جنازم

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|
2804

موهات ریشع زده چیه

دلم عمیقاً یه روز آروم و بی دغدغه می خواد که بدون صدای آلارم بیدار شم، فکرم مشغول گذشته و آینده نباشه و با خیال راحت چاییمو بخورم. دوستامو دعوت کنم خونه و ناهارو باهم بپزیم و دور هم حرف بزنیم و بخندیم، عصر بریم کافیشاپ و بدون فکر مشغول خوردن قهوه و مکالمه های عمیق باشیم، شب بی توجه به این که فردا چیکار دارم درگیر انتخاب کردن فیلم ترسناک باشم که وقتی پیتزا میرسه بذارمش باهم ببینیم، و تا آخر شب از ترس خوابمون نبره، بازی کنیم، آهنگ بذاریم، سیگار بکشیم و انقدر خسته شیم تا ناخوداگاه بدون اورثینک و اضطراب کارای فردا خوابمون ببره. حقیقتاً توی این روزای شلوغ و پر کار، از ته دل نیاز دارم یه روز آروم، ساده و قشنگ داشته باشم تا باطریم خراب نشه و بتونم ادامه بدم.-دیاکو//.تو تنها کسی هستی که وقتی می خندی خوشگلی، گریه می کنی خوشگلی، عصبانی می شی خوشگلی، استرس داری خوشگلی، خسته ای خوشگلی، و اون وقتایی که اصرار داری که اصلا قیافت خوب نیست، اون وقتا از همیشه خوشگل تری....(:

موهات ریشع زده چیه

موهاش رنگه.. از قسمت ریشه در اومده وقت نداره بره آرايشگاه 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

سعی کن براخودت یه وقت خالی درنظربگیری روزای عمرمون دارن میگذرن من خونه دارم امابیشترازخانمای شاغل بیرون خونه هستم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 

خب در عوض ما خونه دارا پولشو نداریم به خودمون برسیم خواهشن کسی نیاد بگه مگه حتما باید پول باشه که این فقت شعاری بیش نیست پول که باشه زامبی میشه ملکه 😏😏

چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔
موهاش رنگه.. از قسمت ریشه در اومده وقت نداره بره آرايشگاه

ممنون 

دلم عمیقاً یه روز آروم و بی دغدغه می خواد که بدون صدای آلارم بیدار شم، فکرم مشغول گذشته و آینده نباشه و با خیال راحت چاییمو بخورم. دوستامو دعوت کنم خونه و ناهارو باهم بپزیم و دور هم حرف بزنیم و بخندیم، عصر بریم کافیشاپ و بدون فکر مشغول خوردن قهوه و مکالمه های عمیق باشیم، شب بی توجه به این که فردا چیکار دارم درگیر انتخاب کردن فیلم ترسناک باشم که وقتی پیتزا میرسه بذارمش باهم ببینیم، و تا آخر شب از ترس خوابمون نبره، بازی کنیم، آهنگ بذاریم، سیگار بکشیم و انقدر خسته شیم تا ناخوداگاه بدون اورثینک و اضطراب کارای فردا خوابمون ببره. حقیقتاً توی این روزای شلوغ و پر کار، از ته دل نیاز دارم یه روز آروم، ساده و قشنگ داشته باشم تا باطریم خراب نشه و بتونم ادامه بدم.-دیاکو//.تو تنها کسی هستی که وقتی می خندی خوشگلی، گریه می کنی خوشگلی، عصبانی می شی خوشگلی، استرس داری خوشگلی، خسته ای خوشگلی، و اون وقتایی که اصرار داری که اصلا قیافت خوب نیست، اون وقتا از همیشه خوشگل تری....(: