2777
2789
عنوان

من هدفی ندارم تو زندگیم

67 بازدید | 3 پست

هدف درست چیه؟مثال میزنین؟

♡.everything is ok ♡ اگر میخواین به راز جهان پی ببرین همه چیز رو در قالب (انرژی/ فرکانس/ ارتعاش) مجسم کنید. این همون فلسفه کارما/ انرژی مثبت/ ثواب/ چی/ فنگ شویی در ادیان مختلف هستش.   |نیکلا تسلا| 

هدفم اینه سعی کنم ادم خوبی باشم در حد خودم و تا جایی که میتونم برا جامعه و کشورم مفید باشم و به بقیه کمک کنم

ولی خب نمیدونم تا چه حد میتونم این کارو انجام بدم

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

هدفم اینه سعی کنم ادم خوبی باشم در حد خودم و تا جایی که میتونم برا جامعه و کشورم مفید باشم و به بقیه ...

من نمیدونم مشکل روانی دارم یا چیه که چند وقت یه بار تغییر میکنم

یه مدت هدف های خییییلی بزرگ دارم تو رویاهام بعد بهش فک میکنم میگم که چی

بعد دوباره خودمو جمع میکنم به خودم انگیزه میدم و دوباره میگم خب حالا که چی

♡.everything is ok ♡ اگر میخواین به راز جهان پی ببرین همه چیز رو در قالب (انرژی/ فرکانس/ ارتعاش) مجسم کنید. این همون فلسفه کارما/ انرژی مثبت/ ثواب/ چی/ فنگ شویی در ادیان مختلف هستش.   |نیکلا تسلا| 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نمیدونم مشکل روانی دارم یا چیه که چند وقت یه بار تغییر میکنمیه مدت هدف های خییییلی بزرگ دارم تو ر ...

نه مشکل روانی نیس طبیعیه تا حد زیادیش

چون ادم با خودش فکر میکنه اگه نشد چی

یا اینکه آدم تلاش میکنه و وقتی که به نتیجه ی دلخواهش نمیرسه خسته و ناامید میشه

اینجور وقتا به خودت یکم استراحت بده و فکر کن ببین دقیقا از زندگی چی میخوای

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

2804