2777
2789
عنوان

خانوما ازین مرد مزاحم میترسم توروخدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 783 بازدید | 60 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سعی میکنم همینکارو کنم ممنون ک دلگرمی دادی 🙏

قربونت بانوی معصوم چهره 

فقط سعی کن نشون ندی اصلا میترسی ک نقطه ضعف دادی دست این بی ناموسا حقشونه برچسب بی ناموسی بگیرن💔

2805
پس اون کرم داره گفتم شاید مانتو تنگی یا جلوبازی.... دنبال یه زن چادری که هیچ چیش پیدا نیست میاد،

تقصیر من بود اون شب ک شوهرم بود انگار قدرت داشتم اصلا محل نزاشتم امشب انقد ترسیده بودم همش چشمم دنبالش بود نکنه حرکتی بزنه .. فک کنم نگاه من اشتباه بود اون بد برداشت کرده وگرنه اصلا مانتو تنگ و اینا نداشتم 

قربونت بانوی معصوم چهره فقط سعی کن نشون ندی اصلا میترسی ک نقطه ضعف دادی دست این بی ناموسا حقشونه برچ ...

امشب متاسفانه نگاهم پیا پیم ب اون شخص همش سراسر ترس بود واسه همین شاخ شده بود .. خدا کنه بتونم دفعه بعدی جوابشو بدم .. 🙏

درسته وحشتناکه ولی تو بازار و پارک و اینا ک راش ب خونه نزدیک نیست گذری رد میشه .‌ این یارو خونمون یا ...

تو بازار من با دوستام بودم وقتی که شلوغ میشد میومد از پشت دست می‌گرفت بهم منم از ترس کم آوردن جلو دوستام هیچی بهش نتونستم بگم.البته مقصر خودم بودم لباسم کوتاه بود.یدفعه دگه هم ینفر دگه تو کوچمون هی میومد دنبالم یروز در میزدن رفتم درو باز کردم دیدم همونه گفت منو دوست داری منم در رو زدم بهم

اصلا عزیزم به خودت استرس راه نده ارزش نداره این دفعه دیدیش برو جلو بگو ی دفعه دیگه این دوربرا ببینمت میگم بیان سر و تهتو یکیکنن مردک الدنگه بی خانواده

روزای خوب توی راه😎✌🏻

2809