2777
2789
عنوان

هر لحظه ممکنه سکته کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 410 بازدید | 25 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگه جنبه داشته باشه مشکلی نداره نبینه بهتره ولی اینجوری نیست اگه دید سرشو ببری بعدم توی رابطه اگه واقعا براش کم نزاری چه از لحاظ ظاهر چه اندام چه خود رابطه خودش کم کم میلش به فیلما کم میشه و نمیبینه دیگه

پرنسس مامانم☺️🩷 S💍A

2804

شمام مث من خیانت میدونی پس 

با این فرق ک ما پنح ساله سر خونه زندگیمون هستیم همیشه هم براش کم نزاشتما ولی خودش میگه مگه چیه اینهمه ادم میبینن هه منم از هیستوری گوگلش میفهمم تا میگم میگه منت میزاری منت نمیزارم میگم تو فقط تو همین لحظه با من خوبی میگه اینقد منت گذاشتی خستم کردی

حس شیشمم خیلی خیلی فعاله مدتی بود همش میومدی ت ذهنم ک فیلم میبینه قسم خدارو هیچ وقت دروغ نمیگه قسمش ...

فقط به خاطر فیلم دیدن؟؟!!!

بی خیال بابااااکیه که ندیده باشه!!

والا ما هر وقت رابطه داریم شوهرم میگه یه دوتا فیلم بزارببینیم آمپرمون بزنه بالا 😂😂