2777
2789
عنوان

باورم نمیشه الان تنها چیزی که برام مونده خاطراته پدرمه

| مشاهده متن کامل بحث + 5722 بازدید | 36 پست
چقدر برای ما زندگان سخته وقتی کسیو از دست می‌دیم. ولی وقتی بدونیم که اون به جای اصلی خود برگشته اینطوری دیگه ناراحتشان نخواهیم بود. اون باید به خدا برسه. می‌دونی با این کارهای زمینی فقط باعث می‌شیم که روح مردگان سرگردان بشن و راه اصلی خود که رسیدن و وصل شدن به خدا و منبع اصلی وجودشان هست را گم کنن و بین هوا و زمین بمانند. پس بیایین برایشان دعا کنیم و نماز و قرآن بخوانیم و از خدا وصل شدنشو را بطلبیم. من هم وقتی 11 سالم بود پدرم از دنیا رفت و حالا که فکر می‌کنم می‌بینم خدابیامرز اگر بود من الان چه دختر وابسته و لوس وننری بودم. چون اونقدر به دل من که یکی یدونه بودم راه می‌اومد که هیچ کاری را به تنهایی حاضر نبودم انجام بدم و از اون بچه های حرص دربیار بودم. ولی با این اتفاق از زمانی که خودمو شناختم تمام کارهام بعهده خودم بوده و حسابی هم مستقل بار اومدم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم خدا پدرتو رحمت کنه . منم براش فاتحه خوندم .

بارا جون خدا به بابای تو هم ایشالله سلامتی بده
دلتنگــــــــم .... دلتنگ آنچه که میتــــوانست باشد و حالا نیـســـــــــت....
نازنین جان

کاملا درکت می کنم منم سه سال پیش پدرم رو از دست دادم خیلی افسرده شده بودم . اما زمان لازم داری.
سعی کن تا می تونی سرت رو با نی نی ات گرم کنی . مواظب باش که خودت هم در شرایط حساسی هستی و اگه زیاد غصه بخوری تا آخر عمر تاثیرش روت می مونه .. اگه گریه کردن آرومت می کنه گریه کن و اگه کسی رو داری که باهاش حرف بزنی حرف بزن .....

زمان همه چیز رو حل می کنه هر چند یه ته غم همیشه توی دل آدم می مونه
خدا پدر بزرگوارتون رو رحمت کنه . براش فاتحه خوندم انشاا... نور به قبرش بباره . منم 2 سال پیش وقتی 10 روزه بار دار بودم پدر عزیزم رو از دست دادم دخترمو ندید . خیلی سخته نازنین جون خدا به هممون صبر بده
زندگی حکمت اوست چند برگی را تو ورق خواهی زد مابقی را قسمت
سلام
خدا رحمت کنه پدرتو ، منم پدرم رو در اوج ناباوری و زمانی که واقعا بهش احتیاج داشتم از دست دادم ، هیچ وقت فراموشم نمیشه و بارها اونقدر گریه کردم تا آروم بشم....
عزیزم خدا همه رفتگان رو بیامرزه ، پدر شما رو هم
فقط میگم خدا انشاءاله بهت صبرش رو بده و ظرفیتت رو بیشتر کنه
کاش می شد زندگی را هم عوض کرد٬ مثل «چایی» وقتی که سرد می شود…
عزیزم بهت تسلیت میگم میدونم کمبود محبت پدر رو هیچی نمیتونه جبران کنه مخصوصا واسه دخترها که همه ی دنیاشون پدرشونه همه ی تکیه گاهشون باباشونه اگه شوشو بهمون بگه بالای چشمت ابرو هست فوری یادمون می افته که کسی هست که مثل کوه پشتمونه در هر حالت خدا پدر بزرگوارتونو بیامرزه مکانشون جنت باشه من هر روز که پدرمو میبینم موهای سفیدشونو میشمارم که ببینم زیاد نشده من میمیرم واسه بابام میدونم که شما چی میگین خدا بهتون صبر بده