2777
2789
عنوان

یه لحظه میشه بیاین آبجیا🥺

159 بازدید | 7 پست

سلام شبتون بخیر آبجیا خیلی ناراحتم🥺🥺 خیلی گریه کردم چشام دیگه نا نداره

ازتون یه راهنمایی میخوام

من نزدیک یک سالو شیش ماهه با یه آقایی که از اقوام دورمون هستن عاشق هم دیگه شدیم خیلی زیاد همو دوس داریم قصدمونم ازدواج بود از اولش ولی ایشون خونشون روستاس ما شهر هنوز خانواده ها خبر ندارن پدرم امکان مخالفتش خیلی زیاده

از طرفیم این اقا با پدرو مادرش زندگی میکنه اونا هم مریضن خرج اونارو هم میده نمیتونه ازشون جدا شه

یه مدتی که گذشت یهو اون بهم گفت ما بهم نمیرسیم رابطمون تهش پوچه پدرت تورو بمن نمیده و این حرفا بعداز یه مدت باز گفت ما بهم میرسیم ما مال همدیگه هستیم من بارها گفتم تکلیف منو روشن کن گفت ما بهم میرسیم تکلیفت روشنه تا ابد هستی توی زندگیم

امشب سر یه مسئله ای دعوامون شد من بهش گیر دادم گفت بهت شک ندارم تو یه مدته با من سردی با کس دیگه حس میکنم حرف میزنی اونم عصبی شد گفت نه اینطوری نیست تو مریضی شک داری تو اولین و اخرین عشقم هستی خیلی شدیدا دعوامون شد یهو اون بهم گفت منو تو بهم نمیرسیم بابات تورو بمن نمیده من تا ابد مجرد میمونم زن نمیگیرم ازدواج مسئولیت داره من نمیتونم از پسش برنمیام باید کنار خانوادم باشم خرجشونو بدم تا روزی که زنده هستم ازدواج نمیکنم باهات تا ابد میمونم ولی ازدواج نمیکنم نه با تو نه با هیچکس دیگه ای گفت توام میتونی تا  ابد با من بمونی اگرم میخوای بری ازدواج کنی

گفت چه تو باشی چه نباشی ازدواج نمیکنم

نمیدونم چرا یهو این حرفارو بهم زد دقیقا بعداز دعوا اینجوری گفت خیلی ناراحت شدم

قلبم خیلی خورد شد اما قبول کردم باهاش بمونم میمونم و تلافیشو سرش درمیارم

آبجیا ازتون میخوام خواهرانه راهنماییم کنید خیلی شک دارم که چرا اینطوری بهم گفت

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دختر عاقل بهتر نیست ازش جداشی؟

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

ازت خواهش میکنم دو تا پا داری چند تا هم قرض کن الفرار حتی اگر بهمم برسید پیر و داغونت می‌کنه من زخم خورده ام 

🫂بلوچ و عرب و کورد تجزیه طلب نیستن😐 بلکه اونا سالهاس که لب مزرهای ایرانمون قربانی شدن 😑میدونی چه معادنی تو سیستان بلوچستان هستش ولی مردمش در نهایت فقر زندگی میکنن🤐 میدونی عرب ها بیشترین هزینه رو در جنگ تحمیلی متحمل شدن😭 الان اوضاعشون ....میدونی کوردها چه نسل کشی درشون رخ داده😭 میدونی بچه های روستاهای لب مرزیشون چقد قطع عضو و ناقص میشن😭 برای اینکه هنوز مینهای اون منطقه ها پاکسازی نشده😡 میدونی ....میدونی....میدونی بازم قضاوت نابجا میکنی 😡😡😡 حضرت حسین زیر بار ظلم نرفت💙💙💙🖤🖤🖤🤍🤍🤍🤍 هرچی لعن و نفرین بود که مردم واسه صدام حسین جانی میکردن الان هزاران برابرش پیشکش اردوغان که اون مردم بی گناه جنساید میکنه آمین 

اولا ک ایشون بلاتکلیفه، و شما حتی اگه پدرت رضایت بده باید مسئولیت پرستاری و یا زندگی در روستا  وحتما مخارج خانواده ی شوهرتو بپذیری ک بعدا نگی همسرم پولهاشو ب پدرومادرش میده 

بعدشم عزیزم یعنی چی ک تا آخر عمر هستم اما ازدواج نه ؟

روزهای طلایی و جوونیتو داری هدر میدی ، فردا ک سنت بالاتر رفت و مثلا زیبایبت کمتر شدو بقیه ی خواستگارات ازدست دادی فکر کردی این آقا کنارت می مونه 

مردا در گذر زمان پولدار تر،کارشون  پررونق تر و اتفاقا چهرشون جذابتر وجاافتاده تر میشه ،اما اگه شما خواهرقشنگم منتظر بمونی ببینم کی این آقا ک اصن انگار مودی و دم دمی مزاجه بخواد با خودش وخانوادش وشرایطش کنار بیاد تا شاید ی روز حاضر بشه وجرات کنه بیاد خواستگاری ک یه بله یا نه از پدرت بشنفه ،سخت دراشتباهی