2777
2789

باید جملش فان باشه ها کم بدبختی داریم حالا برای جملات این تاپیکم گریه کنیم لطفا با مزه باشه😂

زنداییم ی روزی با ما خوب میشه🤣🤣🤣🤣

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂

یه روزی به تموم آرزوهام میرسم

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بالاخره خط زیر ابروی چپم پر میشه و میتونم شبیه این یکی ابروم برش دارم😣😣😣😣😣

🇵🇸وای به روزی که ببارد سجیل🚀🚀🚀 مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....
یه روز پام میرسه اونور مرز

پات برسه کافیه یا دستتم باید برسه؟😜

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂

من  دوسال پیش یکی اش نذری میپخت بعد گفت  خدا به فلانی بچه بده اونم سال بعد تو پخت آش شریک بشه فلان این کارش رو براه بشه. خیلی جالبه گفتم منم یه آرزو دارم اونم برآورده بشه تو اش سال بعد شریک میشم ولی می‌دونم امکان ندارد. ولی خدا خواست و سال بعدش اون آرزوم برآورده شد. راستش گفتم معلم بشم ولی هم سنم بالا بود و هم اصلا تا اون لحظه رشته ام رو بر نمیدذشتن.ولی سال بعدش هم سن رو بیشتر کردن هم رشته مارو برداشتند و هم خدا خواست ومن قبول شدم.

من دوسال پیش یکی اش نذری میپخت بعد گفت خدا به فلانی بچه بده اونم سال بعد تو پخت آش شریک بشه فلان ا ...

ای خدااااااااااااا الهییییییییییییییی

اینو باید تابلو زد به نی نی سایت🥺