انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
بالاخره خط زیر ابروی چپم پر میشه و میتونم شبیه این یکی ابروم برش دارم😣😣😣😣😣
🇵🇸وای به روزی که ببارد سجیل🚀🚀🚀 مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....
من دوسال پیش یکی اش نذری میپخت بعد گفت خدا به فلانی بچه بده اونم سال بعد تو پخت آش شریک بشه فلان این کارش رو براه بشه. خیلی جالبه گفتم منم یه آرزو دارم اونم برآورده بشه تو اش سال بعد شریک میشم ولی میدونم امکان ندارد. ولی خدا خواست و سال بعدش اون آرزوم برآورده شد. راستش گفتم معلم بشم ولی هم سنم بالا بود و هم اصلا تا اون لحظه رشته ام رو بر نمیدذشتن.ولی سال بعدش هم سن رو بیشتر کردن هم رشته مارو برداشتند و هم خدا خواست ومن قبول شدم.