2777
2789

در واقع نه هر شغلی 

شغلای فروشندگی و منشی و این قبیل نمیگم

شغلایی ک باید درس خوند که حداقل ۴ سال هست 

و بعد دختر بره سره کار

بعد خب موقعیت خودش ببره بالا ک باز دو سه سال طول میکشه

بعد ازدواج کنه

موافقین باحرفام

اونایی ک میگن دختر زیر ۲٠ باید رد شه هم نظرشونو بذارن ک چرا

تاپیکام ممکنه هر کدومش با دیگری فرق کنه، چون ادمیم که بر اساس احساسات و عواطفم تاپیک میزنم، نه از روی تحلیل و استدلال، و ممکنه یکی از تاپیکام خیلی حس معنوی توش باشه و یکی دیگه شیطانی باشع...

موافقم ولی خیلی سخته

اگر مذهبی افراطی هستید ریپ نزنید نظر منو نظرات من طبق دین نیستن شامل همه انسان ها میشن البته از نظر خودم ممنون😆الان دیگه کاربری دست خودمه فقط(رها)🥰6 اسفند 1402 بهترین تاریخ زندگیم بود پسر عزیزم دنیامو شیرین و رنگی کرد😍❤️
موافقم ولی خیلی سخته

از چ دید میگی سخته میشه بگی

تاپیکام ممکنه هر کدومش با دیگری فرق کنه، چون ادمیم که بر اساس احساسات و عواطفم تاپیک میزنم، نه از روی تحلیل و استدلال، و ممکنه یکی از تاپیکام خیلی حس معنوی توش باشه و یکی دیگه شیطانی باشع...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو این زمونه حتما حتما ،چون هم خود دخترا خیلی پر توقع شدن هم پسرا پرنسس شدن ،هم فشار زندگی و وضعیت اقتصادی قابل مقایسه با قبل نیست ،اصلا نمیشه یه نفر کار کنه 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

بله حتما

دختر باید درسشو بخونه، شاغل بشه، از مجردیش لذت ببره

تو شوهر کردن چیز خاصی نیس. عجله ای هم نیس

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

به نظرم هر خانومی باید یه راه برای کسب درامد داشته باشه 

مثلا مدرک مناسب داشته باشه که اگه یه روز لازمشد بتونه سرکار بره 

اما شاغل شدن خانم رو ضروری نمی بینم 

به نظرم یه انتخابه و نه مزیته و نه عیب

متاهل خانه دارم

۳۷ سالم دارم بزرگترین اشتباه و حسرتم این بود نرفتم پی یه حرفه ای چیزی با اینکه استعداد هم داشتم تو یه زمینه ای

اشتباه منو نکنین دخترای قشنگ حتی اگه پدر یا شوهرتون پولدارترین باشه

متاهل خانه دارم۳۷ سالم دارم بزرگترین اشتباه و حسرتم این بود نرفتم پی یه حرفه ای چیزی با اینکه استعدا ...

ما که حامی نداریم مجبوریم کار کنیم

من.تو کادر درمانم.سالها کار کردم و خرج کردم و سفر رفتم.۳۰ یالگی ازدواج کردم

ی سوال درگیر روابط دوست پسری دیگ هم بودی؟ 

نه چنین نظری ندارم

هر موقع آدم خوب پیدا کردی و سنتم بالای ۲۰ بود اوکیه

درس و شغل پیدا کردن و...رو میشه بعد ازدواجم داشت،ربطی ندارن به هم و نمیشه قانون گذاشت براش

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨

موافقم. تو هر قراردادی که وارد میشی باید قوی وارد شی و سرایط خروج داسته باشی. ازدواجم یجور قرارداده.

با ضعف و وابستگی واردشی و ندونی اگر جداشی باید چکار کنی، باختی.

البته این صرفا نظر منه

2810