2777
2789
عنوان

رسم مزخرف سیسمونی

105 بازدید | 6 پست

بنظر من رسم کاملاااااااا بد و مزخرفیه 

واقعا چه معنی میده دو تا ادم عاقل و بالفعل که میتونن از پس زندگیشون بر بیان ، برای بچه خودشون وسایل مورد نیاز رو نخرند!؟ 

باز جهیزیه رو بگیم یه چیزی میگیم اول زندگیشونه، سختشونه، هنوز راه نیفتادن 

ولی سیمانی دیگه واقعااااا هیچ توجیهی نداره 

پدر مادر بنده خدا تا کی باید جور بچه هاشونو بکشن 

خود من بشخصه اگه ازدواج کنم از لحاظ سیسمونی هیچچچچچ انتطاری ازشون نخواهم داشت 

همسرم هم باید همین نطر رو داشته باشه 😁

حالا نطر شما چیه

به زمانبندی خدا شک نکن❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگر خود پدر و مادر دختر تمایل داشته باشن اشکال نداره اما رسم شدن و چشم وهم چشمی هایی که راه میفته غیر اخلاقی و دور از انصاف ،دخترا زرنگ باشن میتونن از اول شوهرشون رو مسئولیت پذیر بار بیارن توقعی از خانواده ها نداشته باشن ،چون دیده شده خانواده دختر هرچی بیشتر باج دادن ارزش دخترشون کم شده و توقع ها بالا رفته هر چیزی حد وحدودش رعایت نشه باعث اختلاف ودردسره

من همه چی رو همون اول نخریدم، مثلا تخت  و کالسکه و کارسیت رو اول خریدم  لباس هم فقط سایز صفر و یک خریدم، بقیشم  نیازهای اصلی و ضروری اولیشو خریدیم، هیچوقت زیاد نخریدم و چیزای غیر قابل استفاده ک جنبه نمایش داره نخریدم

صندلی غذا رو زمانی ک ب غذا خوردن افتاد براش خریدم  یا اسباب بازی ب مرور خریدم براساس سن و‌درکش ب مقدار لازم نه زیاد

الحمدالله ما همچین رسمایی نداریم 

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺