2777
2789
عنوان

توروخدا بیاین دارم میترکم

39 بازدید | 5 پست

بچه ۳ماهه دارم و دوتا مدرسه ای شوهرم چن باره داره میره کربلا این ماه گفتن از طرف اداره رایگان میبرنش ازشهرمون تا مرز هرکی خودش بره اونور رایگان مسیرش یک سره ۲۵ساعته نهایتش فشار نیاد میشه دوروزه رفت 

قیامت بی حسین معنا نداره 🖤درآرزوی کربلاتم یاحسین 🌹🌹

اولش گفتم فصل مدارس هست سخته ۹روز تنها توخونه بمونم دفه اولتم نیست نرو گفت نه میرم و این حرفا بعدم گفت با اتوبوس اذیت میشم با ماشین شخصی رفتن و درطول روز ۸ساعت رانندگی باز تو یک شهر استراحت جمعه راه افتادن دوشنبه رسیدن مرز باز میگه ۳روز هم برگشت دیگه دارم منفجرمیشم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینماه قرض زیاد بودو پول کم موند دستمون مقداری هم ک موند گفتم پس تو ببر من ۲۰۰تومن داشتم خریدی لازم نیست ولی بالاخره بچه ها چیزی میخان پول تاکسی دادم الان هیچی ندارم ک بخام اسنپ بگیرم رومم نمیشه ازکسی بگیرم دارم تو خونه خفه میشم آخه انقد خودخواه نمیشد به خاطر ما ک زودتربیاد سختی اتوبوس و تحمل کنه

بخدا عاشق امام حسینم منم دلم پرمیزنه واسه اونجا اما امام حسین تو قلبمه حاضر نیستم به خانوادم سخت بگذره من برم زیارت

دیگه عصبی شدم گفتم فقط به نیت خودت زیارت کن تا امام حسین بهت انصاف بده مروت بده بعدم بلاکش کردم😭