2777
2789
عنوان

اگر یه مادر همچین کاری کنه بنظرتون دلیل کارش چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 532 بازدید | 41 پست
خدا نبخشه هر مادری که دل بچشو بشکنه

الهی امین 🙂

برای خواسته قلبیم یه صلوات میفرستین ؟!🥺♥️این کاربری دست دو نفره من (ملیکا) دختر خالم(فوزیه) 😅 کاربری دختر خالم تعلیق شده همزمان از یه کاربری استفاده میکنیم ...

عزیزم خیلی آسیب دیدم از مادر بد. آسیب های روحی و اجتماعی زیادی داره. چه مجردی چه بعد ازدواج. خیلی...اما سعی کن با مشکلت روبرو شی و باورش کنی. قوی باشی و زندگیتو بر اساسش تنظیم کنی جوری که آسیب نبینی...تا صبح بگم بازم کنه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیشه اخلاق نداره من رو از بچگی دوست نداشت هیچوقت خدا میدونه حتی یه دست بسرم نکشید چندین ساله ارزو د ...

میدونی چرا چون تو مظلومی میدونه تو کاری از دستت بر نمیاد جنس خانواده ایرانی همین بدبین بگین هرچی بگین شما راست میگین ... بهش اهمیت نده سرت تو کارخودت باشه مث داداش خواهرت رفتار کن ولی انتظار محبت از این خانم نداشته مادر فقط به اسم نیست....

دختر بزرگم خیلی برام عزیزه... اما همیشه برا اون بچه کوچیکم اسفندد ود میکنم... دختر بزرگم ازهمون زیبا ...

چقدر کارت زشته.  دختر بزرگت رو از تو کوچه پیدا کردی؟ میدونی چه آسیبی داری به روانش میزنی؟  یکبارم خدا طوری تنبیهت میکنه که دیگه یاد بگیری امانتی که دستت سپرده رو نباید اینطوری به بهانه ی اینکه بچه ها نمیفهمن نابودکنی. مادر سمی همینه واقعا 

نفهمیدم چرا همه بچه رو مقصر میدونن؟  مادر ایشون صددرصد مقصره

یعنی چی شاید تو بارداریش سختی کشیده یا یکی از اقوام فوت کرده یا این حرفای صدمن یک غاز دیگه؟ 

این بچه این وسط چه تقصیری داشته؟ اون مادرشه.این بچه پاره ی تنشه و فقط همین یدونه مادر رو داره. 

چقدر عجیبین آخه؟

شما عزیزم چند سالته؟ تلاش کن درس بخونی یک شغل خوب داشته باشی و قوی و مستقل بشی.  

مامانت الان نمیفهمه ولی وقتی همتون مستقل شدین و رفتین بعدا متوجه میشه چقدر در حقت ظلم کرده

این رفتار شماست که مهمه نه اینکه بگی تو دلم یا فکرم بچم برام خیلی عزیزه .وقتی اینجور میکنی دخترت احس ...

حرفتون قبول دارم... اما  نگفتم دیگه براش هیچکاردیگه ای نمیکنم.... اتفاقا خودش بالبخند قشنگش میادمیگه مامان برامنم دود کن... منم در گوش میگم عزیزم تو که واقعا بایداسفنددود کنیم برات. چون عزیزترینی  و شروع میکنم ازش تعریف میکنم بوسش میکنم...  خیلی مادر هستن عمرشون میزارن برابچتون. اما بچه ها نه احترامی میزارن. تازه با بی ادبی رفتارمیکن وجواب بزرگتراشون میزارن..... میتونن امتحان کنن احترام بزارن.. احترام ببینن. 

برام دعاکنید برای زندگیم.....    از خدامیخوام تو لحظه های غیر ممکن شادتون  کنه... 
چقدر کارت زشته. دختر بزرگت رو از تو کوچه پیدا کردی؟ میدونی چه آسیبی داری به روانش میزنی؟ یکبارم خد ...

خخخ چقد توخوب متوجه شدی منظورمو....  وای خدا شما از اوناییت که مادرتون هرکاری براتون انجام بده اخرسربهشون میگین چرا برا دیگری اسفند دود کردی ولی برامن انجام ندادین...... بقیه کارای که درحقتون انجام دادن ، انکارمیکنید. 

خداروشکر تناقض نزاشتم. چنان بهشون محبت میکنم که ازشون میپرسم عزیز دل مامان کیه... سه تاشون باهم میگن من من من... یعنی متوجه شدن که همشون دوست دارم... تا جون دربدن   دارم،  محبتم ازشون دریغ نمیکنم. 

برام دعاکنید برای زندگیم.....    از خدامیخوام تو لحظه های غیر ممکن شادتون  کنه... 
خخخ چقد توخوب متوجه شدی منظورمو.... وای خدا شما از اوناییت که مادرتون هرکاری براتون انجام بده اخرسر ...

دیگه توضیح دادی چطور مادری هستی بسه همش نزن. 

من خودم مادرم ازم گذشته برم به مامانم بگم برا اون کردی برا من نکردی.  چون خودم مادرم میفهمم چه مادر سمی هستی 

برو تو دلت بزرگی رو دوست داشته باش.  تو رفتارت به کوچیکیا محبت کن.

بس کن دیگه ریپلای هم نکن.  توضیحاتت رو توی پیام اولت دادی همه هم خوندن و دیدن نمیخواد دیگه توضیح بدی چی هستی و کی هستی.  

دیگه توضیح دادی چطور مادری هستی بسه همش نزن. من خودم مادرم ازم گذشته برم به مامانم بگم برا اون کردی ...

خدا شاهد  وناظرمنه. نیاز نیست به شما پاسخگو باشم. رفتارم درست ونادرستش به شماربطی ندارعه. ..خوشبختانه احمقی مثل تو، توی زندگیم نیست.....جواب احمقم خاموشیه. دیگه سکوت میکنم. در برابر احمقی مثل تو.... (گیرات در گرفتن منظور   خرابه خرابه)

حرفتون قبول دارم... اما نگفتم دیگه براش هیچکاردیگه ای نمیکنم.... اتفاقا خودش بالبخند قشنگش میادمیگه ...

تعادل توی هرچیزی خوبه توی همین نی نی سایت از هرکسی بپرسید اولین ضربه های که خوردن از طرف پدر یا مادر تو دوران کودکی بوده .شما میگید احترام بزارن احترام بببینن ولی این حرف همه جا صدق نمیکنه . من سال هاست دارم خدمت پدر و مادرم رو میکنم هرکاری واسشون کردم و میکنم جواب احترامی که من میزارم رو اصلا نمیبینم بلکه برعکس بیشتر خورد میشم نادیده گرفته میشم .پس همیشه درست نیست

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

تعادل توی هرچیزی خوبه توی همین نی نی سایت از هرکسی بپرسید اولین ضربه های که خوردن از طرف پدر یا مادر ...

درسته عزیزم. بعضی وقتا هم بزرگترا متوجه کاراشون نیستن. اما وقتی شما بی احترامی کنید وضعیت بدتر میشه....انشاالله پدر مادرتون  قدرتون بدونن.... کنارهم زندگی خوبی داشته باشین. باهاشون صحبت کنید. شاید باورتون نشه اما دست بوسی  وزبان خوش رو پدر مادر خیلی اثر میزاره.. 

درسته عزیزم. بعضی وقتا هم بزرگترا متوجه کاراشون نیستن. اما وقتی شما بی احترامی کنید وضعیت بدتر میشه. ...

مگه روزی که دیگه نباشم 

فایده نداره آبجی گلم من کلی راه رفتم نتیجه نداشته

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت