2777
2789
عنوان

اگر یه مادر همچین کاری کنه بنظرتون دلیل کارش چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 532 بازدید | 41 پست
خوب بپرس ازش. چرا نمیپرسی دلیلشو؟

اخلاق نداره بشدت پرخاشگره

برای خواسته قلبیم یه صلوات میفرستین ؟!🥺♥️این کاربری دست دو نفره من (ملیکا) دختر خالم(فوزیه) 😅 کاربری دختر خالم تعلیق شده همزمان از یه کاربری استفاده میکنیم ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر جالبه اکثرا گفتن تقصیر بچس حتما یا یک کاری کرده یا ناخلفه  اگر خودم تجربه نداشتم میگفتم شاید 

عجب عجب

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

دختر بزرگم خیلی برام عزیزه... اما همیشه برا اون بچه کوچیکم اسفندد ود میکنم... دختر بزرگم ازهمون زیباتره. امااسفنداغلب براون کوچولوها دودمیکنم.... 

البته بگم گاهی بچه ها هنوز به سن بلوغ فکری وفهم نرسیدن... گاهی رفتار مادر تمایز بین بچه ها میبینن. اما مادر همه بچه هاش براش عزیزن

برام دعاکنید برای زندگیم.....    از خدامیخوام تو لحظه های غیر ممکن شادتون  کنه... 

فقط تو فیلما دیدم یا تو واقعیت معمولا به بچه های کوچیکتر بیشتز توجه میشه

تو فیلما هم که دیدم اینجوری بوده که اون بچه هه ناخودآگاه باعث مرگ یکی از عزیزاشون میشه و مادره اونو مقصر میدونه😐

لاااایک نکنننن😤

فقط بچها نیستن که از مادرشون توقع دارن.... مادران  هم همچنین از بچه هاشون توقع دارن. وقتی به انتظارات هم اهمیت بدیم.... رابطه مساعد و خوبی ایجادمیشه. احترام به هر دوطرف. محبت واحتتتتتررررررام به مادرتون کنید. اگه دیدین که درست نشد. پس  اونوقت فکرای دیگه میکنیم 

برام دعاکنید برای زندگیم.....    از خدامیخوام تو لحظه های غیر ممکن شادتون  کنه... 
دختر بزرگم خیلی برام عزیزه... اما همیشه برا اون بچه کوچیکم اسفندد ود میکنم... دختر بزرگم ازهمون زیبا ...

این رفتار شماست که مهمه نه اینکه بگی تو دلم یا فکرم بچم برام خیلی عزیزه .وقتی اینجور میکنی دخترت احساس میکنه حتما اون فرزند کوچیکتر اهمیت بیشتری داره تا اون . نکن اینکارو 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

حقت بگیر سکوت نکن همه اینارو بزن تو روش

نمیشه اخلاق نداره 

من رو از بچگی دوست نداشت هیچوقت خدا میدونه حتی یه دست بسرم نکشید چندین ساله ارزو دارم یبار فقط یبار دستش رو بگیرم ببینم گرفتن دست مادر چه حسیه؟

خواهر برادرم رو دوست داره ولی من رو نه 

اونا پرو و بی ادب داداشم دست هم رو مامانم بلند کرده خواهرمم همینطور هم مشت بهش میزنه هم فحشش میده و حاضر جوابی میکنه ولی اونا عزیزترن 

دلم میخواد بمیرم🙂

برای خواسته قلبیم یه صلوات میفرستین ؟!🥺♥️این کاربری دست دو نفره من (ملیکا) دختر خالم(فوزیه) 😅 کاربری دختر خالم تعلیق شده همزمان از یه کاربری استفاده میکنیم ...
2810