2777
2789

حتما از روان شناس کودک کمک بگیر

در ضمن میگی ماهی یک بار غذای بیرون میخوریم، اون یک بار سوسیس و کالباس باشه بهتره یا اینکه اینطوری برای ی موضوع بی ارزش روتوی توی روی هم باز بشه بهتره؟

این همه سخت گیری نیازی نیست اصلا فقط باعث میشه چند وقت دیگه بیفته با دوست هاش و همین یذره احترام رو هم از دست بدی

❤ عاشق رادیو چهرازی، علی، حبیب، جمشید و دلبر ❤

اشتباهت اینجاس بچه رو منع میکتی

جلو تو نمیخوره سوسیس ولی تنها ک شد یکسره سوسیس سفارش میده فک کردی اگه نذاری سوسیس بخوره هیچیش نمیشه

صفر تا صد خوراکی هایی ک داریم میخوریم ایراد داره آب هوا نان برنج گوشت همش و همش حتی میوه

زمانی که استخوونام در حال خورد شدن بود زمانی که پر از درد بودم خدا بود که نجاتم داد خدا بود که نور امید رو در سینه من تابوند بهترین مرهم بهترین یار و رفیق من خداست اندازه تمام آسمان و زمین شکرت ای بی نهایت ای بی همتا ای مرهم❤️💕😍💞💫💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بزار بخوره 

مامان من هم میگفت نه اینا بعد منم یواشکی میرفتم میخریدم می‌خوردم 

از یک جای خوب بخرید مطمئن چه عیبی داره بزار بخوره 

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨

من لج نکردم دوست ندارم سوسیس بخوره چون این چیزا روی سلامت روانش تاثیر میذاره کلا اهل هله و هوله است ...

سوسیس رو روانش تاثیر میذاره

ولی این عقده شدن و این رفتار تند شما و تربیت نطامیتون لابد نمیذاره

شما نمیتونی بطور جدی بچه رو از غذایی محروم کنی این ظلم هست . وقتی چیزی مظره قانون گزاری کن ماهی دوبار حق خوردن سوسیس کالباس بهش بده اون بچته بردت که نیست .... کنارشم رو تربیتش کار کن ترجیحا دو روز کلا تو خونه نادیدش بگیر و دوروز از مادر داشتن محرومش کن و تا ۳ روز بعد اون دوروز هم سر سنگین باش 

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
من لج نکردم دوست ندارم سوسیس بخوره چون این چیزا روی سلامت روانش تاثیر میذاره کلا اهل هله و هوله است ...

اتفاقا رفتارت، سلامت روانش رو بیشتر بهم ریخته تا سوسیس خوردن.. اسی جان از دستم ناراحت نشو ولی باید به نظرش احترام میذاشتی.. می گفتی‌ پسر گلم سوسیس برات خوب نیست ولی به احترام حرف و نظرت و علاقه ات این بار رو برات گرفتیم.. مطمئن باش بیشتر از هر چیزی رفتار خودت باعث شده اینطوری بهت بی احترامی کنه

حتما از روان شناس کودک کمک بگیردر ضمن میگی ماهی یک بار غذای بیرون میخوریم، اون یک بار سوسیس و کالباس ...

قرار نیست هر چی اون میگه من بگم باشه از ترس این که روش تو روم باز بشه قراره من اونو تربیت کمم نه اون منو😐

یه بار باهاش جدی برخورد کنی ادب میشه

پسر که نباید انقد بتازونه،وگرنه بعدا بالغ بشه بدبختتون میکنه با لج بازیاش

الان همسر خود من،انقد بچگیاش باباش باهاش جدی بود.اصلا جرئت نمیکرد جلوی بابائه با مادرش بد حرف بزنه.

تازه این که انقد باباش هوای مادره رو جلوش داشت بازم کج خلقیای خودشو داشت تو نوجوونی،دیگه وای به حال پسربچه هایی که میتازونن.

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨

اسی جان  حق داری ناراحت شدی

ولی  اولا   نسل الان  مثل ما   حرف گوش کن و احترام به بزرگتر   ترس از والد و....     ندارن

ثانیا     پست های قبلی  یک نگاه کردم

با همسرت  رابطه  اکی؟؟؟   جلو بچه به هم توهین نمیکنید    ؟؟؟   بچه از شکاف بین تون  سو استفاده کنه

یا دایی خاله  عمه عمو   مادربزرگ و...   تو تربیت دخالت کنن و ازش دفاع کنن ؟؟؟

کار شمام اشتباه بوده حالا هر چند ماه یه بار هیچ اتفاقی نمیفته بچه سوسیس کالباس بخوره بالاخره سوسیسم نخوره یه خوراکی مضر دیگه میخوره فرقی نداره . اصلا به هیچ وجه باهاش بحث نکنید سرش داد نزنید وقتی که لج میکنه باهاش صحبت نکنید و اهمیتی ندید که بفهمه نباید با شما بد صحبت کنه . اگه با شما بد صحبت میکنه پدرش حتما بهش تذکر بده و تنبیه غیر بدنی کنه و روزایی که با پدرش بد صحبت میکنه شما بهش تذکر بدین احترام به پدر و مادر و بزرگتر رو باید یاد بگیره از خودتون . 

با روانشناس کودک نوجوان صحبت کنید حتما 

گلم خوب پسرت هم دوست داره بخوره

به نظرم زیادی داری سخت می گیری اینجوری بیشتر به روانش آسیب میزنی 

2810