fariba_dlv مدیر عضویت: 1399/06/13 تعداد پست: 13812 عنوان دخترم 11 ماهشه گوشش خیلی درد میکنه چیکار کنم | مشاهده متن کامل بحث + 138 بازدید | 24 پست الان حدود یک هفتسقبلا دوتا قطره داده بود دکتر اونا رو استفاده کردم ولی خوب نمیشه دو سه بارم عنبر نسا دود کردم براش یعنی عفونت داره یا ب خاطر دندونهانقد این بچه رو بردم دکتر همه بهم میگن بد عادتش کردی چیکار کنم بازم ببرم دکتر🥹 منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان 1403/08/22 | 21:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fariba_dlv مدیر استارتر عضویت: 1399/06/13 تعداد پست: 13812 خب رژیم بگیر تا 6 ماهگی گرفتم واقعا خسته شدم اگه برگشته باشه مجبورم دوباره شروع کنم منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
saaariinnaa عضویت: 1401/02/05 تعداد پست: 2447 تا 6 ماهگی گرفتم واقعا خسته شدم اگه برگشته باشه مجبورم دوباره شروع کنم درکت میکنم خیلی سختهمن کلی غذا نوشتم تو تاپیک اخرم که آزادهچون الان کمکی هم بهش میدی شاید از کمکی هاهم باشهدفع بلغم و وزنگیری کم داره یا نه؟؟ در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷
fariba_dlv مدیر استارتر عضویت: 1399/06/13 تعداد پست: 13812 درکت میکنم خیلی سختهمن کلی غذا نوشتم تو تاپیک اخرم که آزادهچون الان کمکی هم بهش میدی شاید از کمکی ها ... جفتشم داره منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
saaariinnaa عضویت: 1401/02/05 تعداد پست: 2447 جفتشم داره گناه داره خب شیرخشک میدادی حداقلمن خودمم والا نمی تونستم رژیم بگیرم خداییش سخته ولی چاره ای نیست روده هاش زخم بشه میخای چکار کنی؟ در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷
fariba_dlv مدیر استارتر عضویت: 1399/06/13 تعداد پست: 13812 گناه داره خب شیرخشک میدادی حداقلمن خودمم والا نمی تونستم رژیم بگیرم خداییش سخته ولی چاره ای نیست رود ... نخورد شیشه اصلا ن پستونک ن شیشه عوق میزد بر چی زخم بشه؟ منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
saaariinnaa عضویت: 1401/02/05 تعداد پست: 2447 نخورد شیشه اصلا ن پستونک ن شیشه عوق میزد بر چی زخم بشه؟ مگه نمیگی دفع بلغم دارهاونا جداره ی رودس دیگه در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷
saaariinnaa عضویت: 1401/02/05 تعداد پست: 2447 نخورد شیشه اصلا ن پستونک ن شیشه عوق میزد بر چی زخم بشه؟ وای منم دختر بزرگمو دوروز هرکاری کردم اخرش حریف نشدم شیشه بگیره از گشنگی هلاک شدو شیشه نگرفت در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷
fariba_dlv مدیر استارتر عضویت: 1399/06/13 تعداد پست: 13812 مگه نمیگی دفع بلغم دارهاونا جداره ی رودس دیگه اخه همیشه اونجوری نیست ک گاهی دفع سبز داره گوش درسام خیلی بهتر ده دو شبه راحت میخوابه منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
saaariinnaa عضویت: 1401/02/05 تعداد پست: 2447 اخه همیشه اونجوری نیست ک گاهی دفع سبز داره گوش درسام خیلی بهتر ده دو شبه راحت میخوابه خداروشکراگه گاهی دفعش سبزه ببین از روز قبلش آلرژن چی خوردی در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷