fariba_dlv مدیر استارتر عضویت: 1399/06/13 تعداد پست: 13761 عنوان دخترم 11 ماهشه گوشش خیلی درد میکنه چیکار کنم 138 بازدید | 24 پست الان حدود یک هفتسقبلا دوتا قطره داده بود دکتر اونا رو استفاده کردم ولی خوب نمیشه دو سه بارم عنبر نسا دود کردم براش یعنی عفونت داره یا ب خاطر دندونهانقد این بچه رو بردم دکتر همه بهم میگن بد عادتش کردی چیکار کنم بازم ببرم دکتر🥹 منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان 1403/08/22 | 21:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sarzaminesabz عضویت: 1397/05/05 تعداد پست: 2853 فعلا یه حوله گرم کن بزار تا اروم بشه، بعد ببر دکتر، بیرون هم میبری حتما کلاه سرش کن
saaariinnaa عضویت: 1401/02/05 تعداد پست: 2448 متخصص بمن گفت رفلاکس عفونت گوش میارهرفلاکس نداره؟؟من یه قطره داد بهم اسمش میکساکورت بودبعد ده تا دارو این در عرض دوروز گوششو خوب کرددخترم هفت ماهش بوددوسه ماه درگیر بودیم در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷
عالیه_بانو عضویت: 1396/07/24 تعداد پست: 2248 سلام عزیزم دکتر گفت از گوشش هست یا از دندون؟ من دخترم گوش درد شده بود که هر یکساعت بیدار میشد و دور خونه میرفت و گریه میکرد از گوشش بود درد دندون اینجوری نیست. اگر خوب نشد حتما ببرش دکتر عفونی بهش چرک خشکن بده که به پرده گوشش آسیب نزنه. 😍خدایا یک دنیا ممنون بابت دختر نازی که بهم دادی😍
دختیرماه عضویت: 1397/09/19 تعداد پست: 2892 دکتر میگفت تب دندون اصلا حس نمیشه در حد خیلی کمه زودم خوب میشه این قضیه بیجا بین همه جا افتاده گوش خیلی مهمه ممکنه عفونت کرده باشه یا چیز دیگر باشه دکتر فوق تخصص ببرش وقتی حس دختیرماه یخ بزنه ...دیگه آب شدنی نیست!!!
آزاددبانو عضویت: 1402/10/13 تعداد پست: 3005 من این "همه" رو پیدا کنم ... زنده نمی گذارم.عزیزم باید زود ببری دکتر. احتمال زیاد آنتی بیوتیک لازم داره بچه. گوش درد خیلی تحملش سخته.رببر نجاتش بده. تازه عفونت گوش در سن پایین میتونه باعث کم شدن شنوایی بشه.عنبرنسا آلوده است. به خودت و بچهات نزدیک نکن.😢 Ninisitewomen رو تو تلگرامت سرچ کن. کار درست های اینجا اونجا جمعند.
fariba_dlv مدیر استارتر عضویت: 1399/06/13 تعداد پست: 13761 من این "همه" رو پیدا کنم ... زنده نمی گذارم.عزیزم باید زود ببری دکتر. احتمال زیاد آنتی بیوتیک لازم د ... انتی بیوتیک داده بود اتفاقا قطرهدو هفته پیش سرما خورده بود گفت استفاده کنه فردا میبرم دوباره منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
آزاددبانو عضویت: 1402/10/13 تعداد پست: 3005 انتی بیوتیک داده بود اتفاقا قطرهدو هفته پیش سرما خورده بود گفت استفاده کنه فردا میبرم دوباره خوراکی میده سریع اثر میکنه ایشالا Ninisitewomen رو تو تلگرامت سرچ کن. کار درست های اینجا اونجا جمعند.
fariba_dlv مدیر استارتر عضویت: 1399/06/13 تعداد پست: 13761 متخصص بمن گفت رفلاکس عفونت گوش میارهرفلاکس نداره؟؟من یه قطره داد بهم اسمش میکساکورت بودبعد ده تا دار ... اره رفلاکس داشت قبلا نکسیوم دادم خوب شده بود حس میکنم جدیدا دوباره دارهمرسی ک گفتی فردا یادآوری میکنم ب دکترش منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
saaariinnaa عضویت: 1401/02/05 تعداد پست: 2448 اره رفلاکس داشت قبلا نکسیوم دادم خوب شده بود حس میکنم جدیدا دوباره دارهمرسی ک گفتی فردا یادآوری میک ... الانو رفلاکس؟؟توی خوراکش مراعات کن رفلاکسش قطع میشهبیا تاپیک اخرمو بخونتو یه تاپیک قبلترشم یکی مادرا حرفمو گوش داد استفراغای بچش خوب شده خداروشکر در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷
fariba_dlv مدیر استارتر عضویت: 1399/06/13 تعداد پست: 13761 الانو رفلاکس؟؟توی خوراکش مراعات کن رفلاکسش قطع میشهبیا تاپیک اخرمو بخونتو یه تاپیک قبلترشم یکی مادرا ... رفلاکس پنهانهاصلا بالا نمیارهمتاسفانه از شیز منه رفلاکسش منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
saaariinnaa عضویت: 1401/02/05 تعداد پست: 2448 رفلاکس پنهانهاصلا بالا نمیارهمتاسفانه از شیز منه رفلاکسش خب رژیم بگیر در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷