2777
2789
ی چیزی بهت بگمتنهااا کسی ک واقعا میخوادت ،،شوهرتهخودتم میدونیبقیه فقط و فقط لب و دهننبمحص ک طلاق بگی ...

یه بار اعتراف کردم گفت بچه ای بزرگ میشی میفهمی کارت اشتباهه البته اینجوری اعتراف نکردم ولی بهش گفتم فرصت میخوام تا عاشقت بشم گفت باشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بشین فیلم برباد رفته رو ببین یا کتابشو بخون بعد تصمیم بگیر

ممنون از پیشنهادتون حتما هم کتابشو میخونم هم فیلمش 

بازم اگه فیلم و کتاب خوب میشناسید معرفی کنید لطفا ممنون 

والا یا تاپیکت فیکهیا مشکل داری

نه عزیزم تاپیکم فیک نیست 

باید برم دکتر دارم روانی میشم دیگه 

تاپیک میزنم شاید یه دکتر روانشناسی ببینه یه چیزی بگه بهم اروم شم ولی خب ...🥲

دوستان چرا همه اش اینجوری میگید ، اگر دوسش نداشتی چرا باهاش ازدواج کردی؟😑چرا فکر نمیکنید ممکنه نظر ...

متاسفانه من بچه بودم یکی دیگه رو هم با خودم بدبخت کردم. کاش خانواده ها که بزرگتر و با تجربن بفهمن که زندگی مشترک چقدر مهمه و حداقل یه مشاوره قبل ازدواج ببرن بچه هاشونو الانم من به شوهرم وابسته شدم اما عاشقش نشدم و این عذابم میده خیلب

داری کفر نعمت می کنی 

بترس از خدا ممکنه بدجور تاوان بدی

من خودم هم متاهلم یکی رو دوست داشتم ولی حتی چت هم نکردم باهاش بهش گفتم حتی چت کردنمون هم گناهه و پا رو دلم گذاشتم و گذاشتمش کنار  با وجودی که شوهرم هر غلطی کرده و بارها سر افکنده ام کرده زن دبگه ای جای من بود اوکی می داد به طرف ولی من اینکار رو نکردم ،گریه کردم غصه خوردم ولی اصلا این راه رو نرفتم و خوشحالم که تصمیم درست رو گرفتم و از خدا ممنونم که نزاشت بی راهه برم 

تو هم بشین سرجات و زندگیت رو بکن .اون ور خبری نیست 

مشکل از منه اون بنده خدا چرا مهریه بده بهش یه بار گفتم گفت مهریه واسه من مهم نیست همشو میدم اما بمون

چند تا سکه مهریه داری؟ تا بدنش داغه مهریت رو بگیر برو ، اگر طلاقت بده به این راحتی البته ، چون میگی دوسش نداری و به دلت نمیشینه میگم 

دخترخاله من شوهرش رو دوست نداره ، چون مهریش کمه شوهرش حاضر نیست طلاقش بده ، حتی حاضره شد به شوهرش ارث پدرش هم بده تا شوهرش طلاقش بده این آزاد بشه ، شوهرش گفت تا موهات مثل دندونات سفید نشه طلاقت نمیدم ، الان طلاق عاطفی ، جنسی هستن حتی تو دو تا خونه جدا زندگی میکنن ، اگر شوهرش طلاقش میداد فرداش ازدواج میکرد ، الان با دوس پسرش زندگی میکنه با وجود متاهل بودن

خانمی که بخاطر یه مرد دیگه،زندگیشو بخواد رها کنه و بره،

این خانم(بنظر من)حتی اگر طلاق بگیره و بره پیش مرد دوم(البته اگر بشه اسمشو مرد گذاشت, قطعا،به خاطر مردسومی،مرد دوم را هم رها میکنه،

و اون آقای که زن شوهر دار رو ارتباط باهاش میزنه،و با وعده زندگی بهتر،زمینه طلاقشو فراهم میکنه،هیچ اعتمادی و امیدی به چنین مردی نیست

دخترخاله من شوهرش رو دوست نداره ، چون مهریش کمه شوهرش حاضر نیست طلاقش بده ، حتی حاضره شد به شوهرش ار ...

ای وای چه وحشتناک مگه میشه شوهره طلاقش نده تمام تلاششو بکنه من شوهرم طلاق نمیده چون دوستم داره بهم گفته اگه بخوای بری طلاقت میدم اما خودم میمیرم از جداییت منو خیلی دوست داره و میگه مهریه برا من اهمیتی نداره همشو بهت میدم اما بمون 

شوهرت نمیگه برای چی میخای طلاق بگیری

چرا بهش گفتم احساس میکنم علاقه ای ندارم بهت گریه کرد دلم سوخت گفتم دروغ گفتم اروم شد نمیدونم چیکار کنم مرد خیلی خوبیه حیف که من ادم خوبی نیستم