2777
2789
بدبخت آرش💔🥲 سال ۹۴ دیدم این سریالو و واقعا آرزش گناه داشت کیمیا خیلی ....... بود

وا 

من بیشتر دلم برا پیمان میسوزه🤕😂

برای مادر شدنم دعا کنید 🥺❤️‍🩹🙏مادر بچه های سالم و صالح🥲 به امید روزی که منم بیام تاپیک بزنم صاحب فرزند سالم و زیبا شدم  🥹😍🤱                                                                                          از زمانی که او دوستم دارد                                                                     در چشم خود ارجمند میایم💕🧚‍♀️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کلا برا همه قیافه می‌گرفت ننیفهمم چرا انقدر همه لیلی به لالاش میزاشتن خیلی رومخ بود

همین دیگه خیلی خودشو می‌گرفت ناز می‌کرد قیافه ای هم نداشت البته تو فیلم گریمش خوب نبود واگرنه مهراوه شریفی واقعا خوشگله اما تو فیلم گریمش خیلی بد بود به نظرم 

یه استرسی بدبخت که استرس درس داره نابودش میکنه 

سه فصل بودشصت قسمت فکر کنم

سلااااااااااام 

وای من شما رو یادمه توی گروه مامانای دی ماهی 😍 

یادش بخیر دی ماه ۹۹ 😍

من مامان یزدان بودم اگه یادتون باشه، چقدر از شما سوال می‌پرسیدم راجع به بچه و شما با حوصله جواب می‌دادین ❤️

هی یادش بخیر ، چهار سال گذشت 😢🥰

هر چه دلم خواست نه آن می‌شود.                                         هر چه خدا خواست همان می شود. 🌹
سلااااااااااام وای من شما رو یادمه توی گروه مامانای دی ماهی 😍 یادش بخیر دی ماه ۹۹ 😍من مامان یزدان ...

عزیزم

من هم شما رو یادمه🥰

گل پسرت بزرگ شده

پسر من حسابی اتیش می سوزونه...

هنوز دلگرمی من نی نی سایت هست وقت استراحت اینجا پلاسم

Be nice😊

مردیگه پیمان انتر خان.واسه امضات دعا کردم🫂❤

❤️🌸ممنونم عزیزم

برای مادر شدنم دعا کنید 🥺❤️‍🩹🙏مادر بچه های سالم و صالح🥲 به امید روزی که منم بیام تاپیک بزنم صاحب فرزند سالم و زیبا شدم  🥹😍🤱                                                                                          از زمانی که او دوستم دارد                                                                     در چشم خود ارجمند میایم💕🧚‍♀️
منمم

خیلی مظلومه🥲

آرش به نظرم حقه بازه

عزیزممن هم شما رو یادمه🥰گل پسرت بزرگ شدهپسر من حسابی اتیش می سوزونه...هنوز دلگرمی من نی نی سایت هست ...

بله ماشاالله آقایی شدن برا خودشون 😍

خدا همه بچه هارو حفظ کنه برا پدر مادرها، همچنین بچه های ما 🤲

منم به قول شما دلگرمیم همین نی نی سایته.

خیییییییییییلی خوشحال شدم دیدمتون، اصن رفتم به ۴ سال پیش...

چقد زود گذشت،......

انشالله که همیشه سالم و سلامت باشید کنار بچه ها و خانوادتون 😘

هر چه دلم خواست نه آن می‌شود.                                         هر چه خدا خواست همان می شود. 🌹