2777
2789

من یه رفیق دارم که نامزده ولی فقط در تلاش اینه که یه جوری بتونه خودشو نشون بده همش بهم عکس میفرستاد چون میدونست شوهرم تو اکانتمه عکسای اندامی و قدی  میفرستاد میگف این شلوار خوبه تازه گرفتم اندامشم خوبه من بهش الکی گفته بودم شوهرم تو اکانتمه که دیگه نفرسته ولی دیدم میفرستاد میگف سیو نکن] خلاصه دارم براتون تایپ میکنم

تو‌اگه‌میتونستی‌ذهنموبخونی'اشک'میریختی......:)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو زندگیم دختر ساده ای بودم رابطم با شوهرم اوایل که اشناشده بودیم  از خجالت نمیتونستم حرفی بزنم تو روش وایسم و... ولی رفیقم شوهرش زن ذلیل شده بود و رفیقم خیلی سلیطه بود همش میگفتم کاش شوهرم همه حرفامو گوش بده خیلی با رفیقم رفت امد میکردم دیگه رفتاراش تاثیر گذاشته بود ولی یه شب کاش نمیرفتیمـ......

یه شب رفیقم گفت شب با شوهرامون بریم کافه

تو زندگیم دختر ساده ای بودم رابطم با شوهرم اوایل که اشناشده بودیم از خجالت نمیتونستم حرفی بزنم تو ر ...

خب چقد طولش میدی

از تمـــام آرزوهــــایم بـاغ بــــی بـــرگــ مـانــــده بـرایــــم

گفتم اوکی شوهرم به شدت از رفیقم متنفر بود چون شوهرش همکاره شوهرمه میگفت رفیقت زنگ میزنه به شوهرش هرچی از دهنش درمیاد فوش میده حالا شوهرش خیلی ساده بود نمیتونست از خودش دفاع کنه تو کافه شوهرم گفت به رفیقم شما از صب تا شب باهم تلفنی حرف میزنید نمیزاری احمد یعنی شوهرش کار کنه

2810