2777
2789

باهم دوستیم بهم میگه چشاتو خسته نکن کار نکن ولی خب من باید کار کنم چون یه خانم مستقل هستم و هزینه زندگی دارم میگه من هرچی بخوای هر کاری داشته باشی هستم ولی خب من روم نمیشه که ازش چیزی بخوام ولی الان چند روز چشم درد شدید گرفتم سرم هم درد میگیره از کار کردن اونم همش میگه دیگه کار نکن و فلان چه جوابی بهش بدم خب اگه میخوای کار نکنم بگو من ماهی ۲۰ تومن میزنم به حسابت تو کار نکن اینکه بگه کار نکن خالی چه فایده ای داره چجوری بهش بفهمونم یا چه جوابی بدم گفت کار نکن گفتم مجبورم کار کنم گفت نه تو مجبور نیستی من هستم هرچی خواستی لب تر کن چه جوابی بهش بدم که غیر مسقیم باشه و بفهمه انقدر چشام درد میکنه که حتی صبح بیدار میشم دردش همرامه😭

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بگو عزیزم درسته تو هستی و هرچی بخوام برام فراهم میکنی ولی خب من شخصیتم جوریه که خودم باید دستم تو جیب خودمم باشه حقوق داشته باشم آینده نگر باشم مستقل باشم من شخصیتم اینجوریه 

اگه از این جور شخصیت ها خوشش نمیاد خب نیاد سمت تو بره سمت دختری ک فقط ازش پول بگیره 

یبار بخاطر دوست پسرت قید کار و آینده نزنی 😐😂 2 روز دیگه اگ اون ولت کرد داغان میشی 

فقط 14 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من مثل خار گلی در پسِ هر باد نگهبان توام 🤱🏻🤭تیکر کنکور شاید شد اینبار🌱

به نظرم حتی اگر ایشون حمایت کرد شما بازم کار کن بعدشم از اینجور حرفا همه مردها میزنن ولی در واقعیت ح ...

اره کار که میکنم و کار کردن برام لذت بخش هست ولی دلم میخواست انقدر به خودم فشار نیارم و نگفته ازم حمایت کنه😓

هرگز حرفش و گوش نده مردها از زنهای مستقل خوششون نمیاد چون دستشون تو جیب خودشون هست و نمیتونن بهشون زور بگن تو زندگیم ژنهایی زیادی دیدم که شاغل بودن ازدواج کردن مردها گفتن کار نکن حالا محتاج شوهرشون هستن از دید من زن مستقل یعنی یه زن کامل که حتی اگر کار به جدایی برسه محتاج هیچکس نیستن 

بگو عزیزم درسته تو هستی و هرچی بخوام برام فراهم میکنی ولی خب من شخصیتم جوریه که خودم باید دستم تو جی ...

نبابا کارم رو ادامه میدم ولی دلم میخواست کمتر به خودم فشار بیارم و اطمینان داشته باشم از پشتوانه

بگو عزیزم دخترا خرجشون زیاده ولی اسی خدایی چرا مجبوری خرج چیو داری بدی اجاره خونه چی خب کار نکن فعلا

چرا خب خونه مستقل دارم هزینه داره لباس زیاد میخرم پوست و مو هزینه های دیگه هم هست البته من پس انداز هم میکنم قرعه کشی ماهانه میدم و ...

بگو باشه گلم هر وقت حسابمو پر کردی منم دیگه سرکار نمیرم

فقط 18 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن