2777
2789
عنوان

خون جلو چشم گرفته شوهرم تیکه تیکش میکنم بی چشم رو

| مشاهده متن کامل بحث + 1317 بازدید | 55 پست
دقیقا خودم متوجه شدم بخاطر همون بود اینا حرفه ها وموزیکاش فرکانس داره ومعلوم نیست چی به خورد ملت مید ...

اگه اهنگ مال اهنگ بود همون بود من میگم شکر گزاری خودت بنویسی موزیک اهنگ سابلیمینال متاسفانه فرکانس منفی شدید دارن 🥺💔 قلبم گرفت اینو گفتی 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگه اهنگ مال اهنگ بود همون بود من میگم شکر گزاری خودت بنویسی موزیک اهنگ سابلیمینال متاسفانه فرکانس م ...

نه من شکرگذاری راندا برن رو گوش میدادم وانجام میدادم 

سابلیمینال ونمیدونم این چیزا رو نه 

..........
نه من شکرگذاری راندا برن رو گوش میدادم وانجام میدادم سابلیمینال ونمیدونم این چیزا رو نه

من فکردم کتاب راندا مال جول اوستین شت اشتباه نوشتم احتمالا مال همون بود فرکانس منفی داشته بعد تو داری چیزی که گوش میدی بگی خدایا شکر همین میشه 💔

سلام.استارتر صرفا نظرم رو میگم،و البته علمی هم هست..اینکه میگید ناخودآگاه،بحثش درسته،اما نه به این معنی که ناخوداگاه براتون یه واقعه یا یک چیز رو جذب کنه. ناخودآگاه رفتار های شمارو شکل می‌ده و رفتار های شما زندگی رو. مثلا اگر ناخودآگاه باور داشته باشی ادم جالبی نیستی و ادما دوست ندارن ،مغزت جوری برنامه میذاره که رفتار های عصبی و عجیب کنی،یا کاری کنی که ادا ازت دور بشن،چرا چون بعدا بهت ثابت کنه دیدیییی دیدیبی من درست فکر می‌کردم.حالا این یه مثال بودا، و بحثای تخصصیش هم واقعا در علم من نیست😅 و راهش چیه،اینکه کم کم باورت رو عوض کنی و رو خودت کار کنی و...برای رسیدن به خواسته هم من به شخصه دعا می‌کنم و گاهی نذر و نیاز.معتقدم اگر چیزی قسمتم باشه حتی بدون دعا هم بهم داده میشه،کلا عقیدم اینه. و علت اینکه به جذب اعتقاد ندارم اینه که وسواس فکری دارم و همیشه به بدترین چیزا فکر می‌کنم اما دعا میکنم نشه،و بعد به خوشی میگذره🥲نظرم بود،ممنون از بحثتون🦋

میشه برای امام زمانمون یه صلوات بفرستی؟🙂🌸
من فکردم کتاب راندا مال جول اوستین شت اشتباه نوشتم احتمالا مال همون بود فرکانس منفی داشته بعد تو دار ...

یعنی چی متوجه نشدم؟

من ترجمه شده شکرگذاری از راندا برن رو گوش دادم هرروز یه توضیحاتی داشت ،به ایرانی ترجمه شده متوجه حرف شما نمیشم هیچ چیز دیگه ای جز این گوش ندادم

..........
هوا پونو پونو؟

نه 

میگم خدایا ازت  ممنونم سپاسگزارم مچکرم معذرت میخوام متاسفم منو ببخش که مراقب اعمال و رفتار و احساساتم نبودم بعد توضیح میدم که چه نقطه ضعف هایی دارم ٫مثلا میگم من میدونم مشکلم اینه زود از کوره در میرم 

بعد که میخوام خواستم رو بگم اینجوری میگم 

ای کائنات ای آسمان ها ای ستاره ها ای خورشید ای باران ای زمین ای درختان ای خدا خالق کائنات کمکم کن (خواستم رو میگم )فقط باید موقع گفتن آسمان و ستاره بهش فکر کنی یا اصلا از پنجره نگاه کنی 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است