2777
2789

خیلی ببخشید که با این عنوان اینجا اورده متون چون به نظر خودمم موضوع خوبی شاید بتونه به افرادی کمک کنه بحث نوشتن شکر گزاری کتاب راندا که میگه برای خواسته هاتون بنویسید شکر گزاری کنید من جدیدن فهمیدم که قانون جذب که بگی مثلا من ماشین دارم من ماشین دارم نمیشه طبق این پکیج های پولی  اتفاقا ممکنه بدتر بشه چون ناخوداگاهت واکنش نشون میده ذهن تو لایه بندی داره تو هر چیزی باشی همون جذب میکنی دیتا هاس تو ناخوداگاهت هر چی باشه همون جذب میکنه مثال میزنم تو بچه بودی خانوادت بهت گفتن ما شانس نداریم و چون بچه ذهنش خام ناخوداگاهش قبول کرد و همون موضوعات سر راهش میاد چه بد چه خوب ... من خودم تو ی چرخه بدی قرار گرفتم که تازه فهمیدم اشکال کارم کجاس بچه ها در مورد خودتون صحبت کنید مدیتیشن میکنید یا نه از قانون جذب استفاده می کنید قانون رها سازی انجام میدید ؟

از دروغگویی به هر عنوانی متنفرم حتی برای جذب

دیسلایک

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من اصلا این چیزا رو قبول ندارم.  

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

مث آدم عنوانو میزدی اونای ک علاقه دارن میومدن خودشون

مث ادم زدم تاپیک قبلیم یک نفرم نیومد با خودم گفتم اینجوری بگم شاید اوکی باشه که نشد حالا ی بار دیگه شانسم امتحان میکنم