من یه چند وقتیه علاقمند به استادم شدم ایشونم خیلی خوب باهام رفتار میکنن یعنی این علاقه تا حدودی دو طرفه اس و همه میدونن که ایشون با من از بقیه صمیمی ترن. اما خب ما هنوز هیچگونه اعترافی بهم نکردیم چون یخورده اختلاف سنیمون هم زیاده اونقدر راحت نیست اعتراف کردن. مشکل من اینجا نیست درواقع مشکلم اینه که دو هفته یا سه هفته ای میشه که این آقا به شدت با من سرد رفتار میکنه یعنی از اون اخلاق خوب و مهربونی و صمیمیت رسیدیم به جایی که دیگه حتی بزور جواب سلامم روهم میده من بشدت توی روحیم تاثیر گذاشته و عملا حتی درسم نمیتونم بخونم. چند وقت گذشت افتادم دنبال دلیل اینکه چرا اصلا با من انقدر سرد رفتار میکنه که رسیدم به اینکه یکی از دوستام رفته به ایشون گفته پشت سر شما و فلانی حرف میزنن مواظب آبروتون باشید این دختر اونی که شما میخواید نیست و هزلر جور چیز دیگه و بدیش اینه که اون خانم فامیل دور استادم هستش و الان سر همون با مت خیلی بد رفتار میکنه😭😭 دارم دیوونه میشم بخدا نمیدونم چیکار کنم منم باهاش سرد رفتار کنم من بی تفاوت باشم بخدا این چند وقت حتی روی درس هامم تمرکز ندارم و فقط غصه میخورم قرار بود اخه چطور از اون همه صمیمیت رسیدیم به اینجا توروخدا بگید چیکار کنم الان با این وضعیت💔. هر سوالی هم داشته باشید جواب میدم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
توهم سرد بگیر لول بالا رفتار کن خودتو بالا بگیر، ولی خیلی سرد رفتار کن، اگ دوست داشته باش با این روش میاد دنبالت اگ نداشته باش بذار بره ب سلامت رو درست تمرکز کن
من جات بودم بعد کلاس میرفتم پیشش میگفتم استاد چیزی شده اتفاقی افتاده؟احساس میکنم ناراحتین ازمن..چیژی ...
استاد بنده اینطوریه که به هرچیزی خیلی فکر میکنه و توی خودش میریزه به همین خاطر حتی مشکل قلبی هم داره. من در همین مورد بهش زنگ زدم اما از اونجایی که گفتم فقط گفت مشغله ام زیاده