2777
2789
عنوان

گیر دادن باید بیای استخر

| مشاهده متن کامل بحث + 427 بازدید | 37 پست
خب اعضای مجلسی یا.. هستید مگه😂😐اردوئه دیگهقرار بوده نری حالا میخوای برییعنی چی میتونن منو راضی کنن ...

اعضای مجلس فقط شخصیت و اعتبار دارن

ما ادم نیستیم؟

ادم ارزش خودشو باید حفظ کنه

الان به شما بگن هرجایی برو میری ؟

خب دلایل خودتو داری

منم همینطواز فضای استخر خوشم نمیاد و البته کارم دارم کلی

همه خوبن مگر اینکه خلافش ثابت شه، همه چیز متقابله برای من، احترام میذاری احترام میبینی و بلعکس دنیا خیلی جای قشنگیه

میتونی با مادرت هماهنگ کنی پیام بدع یا ویس بفرسته واست که بگه اصن راضی نیستم باهاتون بیاد استخر مریضیا زیاد شده عفونت و فلان بچه فلانی رف بیماری پوستی گرف 

هی بگو من میخاستم بیام ولی مامانم نمیزاره. 

روز استخر نرو مدرسه مثلا میخان چیکار کنن؟ 

میشه لطفا وقتی میخاید جواب کامنت هامو بدید اولش فکر کنید؟ من یکمی حساسم دراماتیکم با زبون تند و تلخ با من حرف نزنید ، از شما چه پنهون؟ یکی بم بگه بالا چشت ابروِ هم ناراحت میشم .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میتونی با مادرت هماهنگ کنی پیام بدع یا ویس بفرسته واست که بگه اصن راضی نیستم باهاتون بیاد استخر مریض ...

اینا همش اوکی

ولی مدرسمون خیلی سختگیره حتی برای غایب شدن باید گواهی متخصص باشه نه گواهی پزشک عمومی 

دلیل دیگه ای غیر مریضی برای غایب شدن نباید داشته باشی

همه خوبن مگر اینکه خلافش ثابت شه، همه چیز متقابله برای من، احترام میذاری احترام میبینی و بلعکس دنیا خیلی جای قشنگیه
حالا مگه رئیس جمهوری که قاطعیتت نباید زیر سوال بره.۴ تا دوستیت تو محیط صمیمی بهت گفتن بیا چون دوستت ...

اعضای مجلس فقط شخصیت و اعتبار دارن

ما ادم نیستیم؟

ادم ارزش خودشو باید حفظ کنه

الان به شما بگن هرجایی برو میری ؟

خب دلایل خودتو داری

منم همینطواز فضای استخر خوشم نمیاد و البته کارم دارم کلی

اعضای مجلس فقط شخصیت و اعتبار دارنما ادم نیستیم؟ادم ارزش خودشو باید حفظ کنهالان به شما بگن هرجایی بر ...

کاری به شخصیت و اعتبار شما ندارم

جمله ی فکر میکنن دفعه های بعد هم میتونن منو راضی کنن برام بشدت عجیب بود. 

یه اردوی ساده ست و هم کلاس هاتون هم چون براشون باارزشین بهتون اصرار کردن

طرز صحبت رو متوجه نمیشم.. 

کاری به شخصیت و اعتبار شما ندارمجمله ی فکر میکنن دفعه های بعد هم میتونن منو راضی کنن برام بشدت عجیب ...

منظورم اینه یبار سر حرفم نمونم یجای دیگه اگه حرفی بزنم اعتباری براشون نداره میدونن میتونن نظرمو عوض کنن