2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دکتر عفونی می‌گفت به جنین آسیب نمی‌رسه ولی باز نگرانم

از کجا فهمیدید 

چه آزمایشی دادید 

چند هفتگی ؟

جنگل سوخته را وعده باران ندهید....                                            🤦با وعده های دروغین فریبمان ندهید و امیدوارمان نکنید 🤦خسته ایم خسته 🥱😤
خلاصه بخوام بگم اینا :ناباروری دو سه تا سقط و زایمان زودرسآی وی افکلی آمپول روزی سه عدد تا پایان ۹ م ...

منم چهارتا سقط و یه ivf ناموفق و کرونا تو بارداری.  دیابت بارداری.  قحطی ivig.  نه ماه استراحت.  هماتوم داشتم و حداقل روزی دو تا آمپول میزدم و ماهای آخر عدم رشد جنین و فقط سرکلاژ نشدم

خداراشکر الان دخترم سه سالشه

منم چهارتا سقط و یه ivf ناموفق و کرونا تو بارداری. دیابت بارداری. قحطی ivig. نه ماه استراحت. هما ...

الحمدالله خدا حفظش کنه چقدر سختی کشیدی الان خوب درکم می‌کنی خیلی برای من دعا کن استراحت مطلق هستم و هیچ کس رو ندارم 

گاهی آدم با یه اشتباه ۱۹ نمیشه ، صفر میشه .

منم چهارتا سقط و یه ivf ناموفق و کرونا تو بارداری. دیابت بارداری. قحطی ivig. نه ماه استراحت. هما ...

ایام استراحت مطلق رو چطوری سپری کردید من که هیچ‌جوره نمی‌گذره همش دراز کش حوصله تلویزیون ندارم کسی هم ندارم تنهام گوشی هم دیگه چشمام آذیت شد

الحمدالله خدا حفظش کنه چقدر سختی کشیدی الان خوب درکم می‌کنی خیلی برای من دعا کن استراحت مطلق هستم و ...

عزیزم نگران نباش.  بسپار به خود خدا...  من وقتی از همه ناامید شدم و فقط از خدا خواستم بهم بچه داد اونم تو بدترین شرایط بارداری.  اصلا نمیدونم اول کرونا گزفتم یا اول حامله شدم خیلی بد بود

دیگه ماه های آخر که جنین رشد نمیکرد مدام بیمارستان بستری میشدم با خودم بود همون وقت تمومش کرده بودم ولی خدا خواست و همراهیم کرد و دخترم که به دنیا اومد هروقت ذوقشو میکنم میفهمم که واقعا ارزشش داشت و واقعا روزهای سخت یادت میره

من خونه مامانم بودم زیاد حوصله ام سر نمیرفت

سعی کن پادکست گوش کنی.  فایل صوتی قرآن.  تماس با دوست و آشنایی که بهت استرس نمیده

عزیزم نگران نباش. بسپار به خود خدا... من وقتی از همه ناامید شدم و فقط از خدا خواستم بهم بچه داد او ...

ممنون عزیزم انشالله برای منم همینطور معجزه بشه راستی از کجا فهمیدند جنین رشد نمیکنه و چه درمانی انجام دادند براش

2810