2777
2789

سلام

خانوما پسرم سه ماهو نیمشه الان دو هفتست که اصلااا تو بیداری شیر نمیخوره

تا هفته پیش راش میبردم بزور تو بیداری میدادم الان دیگه کلا لباشو قفل میکنه هیچ جوره نمیخوره

امروز 5ساعت شیر ندادم که شاید بخوره ولی بازم نخورد

یکی توی دلمه 😍 فرق داره با همه👶❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی خسته شدم تایم شیرش که میرسه دیگه گریم میگیره

تو خوابم گاهی نمیخوره باید هی تکونش بدم تا بخوره

دکترم رفتم گفت طبیعیه بچه ها تو این سن بازیگوش میشن

کسی مشکل منو داشته؟؟ 😢

دخترم تا۱۰ماهگی اینطوری بودالانم به زورگوشیتوبیداری میخوره اصلانمیدونم چرابچه هااینطورمیشن ازهمه میشنوم که میگن بچم توبیداری شیرنمیخوره

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم
خیلی خسته شدم تایم شیرش که میرسه دیگه گریم میگیرهتو خوابم گاهی نمیخوره باید هی تکونش بدم تا بخورهدکت ...

زر زده

خودم رفتم متخصص گوارش گفت بچه ای که تو بیداری شیر نخوره ،صد در صد ریفلاکس داره 

هی سرش رو عقب نمیبره

پسر منم تو بیداری شیر نمی خورد،چقد اون خاطرات بد یادم افتاد ده تا دکتر بردم هی می خوابوندم شیر میداد ...

وای پس شما درکم میکنی

روحی و جسمی خستم

کی درست شد؟ 

دخترم تا۱۰ماهگی اینطوری بودالانم به زورگوشیتوبیداری میخوره اصلانمیدونم چرابچه هااینطورمیشن ازهمه میش ...

یعنی غذای کمکی هم نمیخورد تو بیداری؟؟ 

همه امیدم اینه که به غذا بیفته درست بشه

یعنی غذای کمکی هم نمیخورد تو بیداری؟؟ همه امیدم اینه که به غذا بیفته درست بشه

نه والاراستش غذارم به زورگوشی میخوره کارتون دانلودکردم میدم دستش میخوره  اونم به زورمیزارم روپام غذاهاشم ابکی میکنم میریزم دهنش

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم
زر زدهخودم رفتم متخصص گوارش گفت بچه ای که تو بیداری شیر نخوره ،صد در صد ریفلاکس داره هی سرش رو عقب ن ...

خب شما چیکار کردی پسرت بعدش شیر خورد؟ 

2810