2777
2789
عنوان

بیایید ببنید کارم درسته‌ دگه طاقت ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 638 بازدید | 92 پست
ن خودشو میگم اخه بچها میگن میتونس از جایی زنگ بزنه

خب درسته. یعنی میخوای کات کنی ؟ خب اول برو حرفاشو بشنو 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷
چندسالته؟ معلومه سنت کمه 😏حالا حالا مونده خیلی چیزا رو باور کنی .فقط وقتی بعد چند وقت برگشت ، ساده ...

۱۹

اخه ببین ی جنس مخالف بیاد انقد بهت خوبی کنه هم رفتاری هم کلامی بعدش اینجوری شه تو میتونی باور کنی؟

اقایون اگر شعور داشتند هیچوقت عضو گروه زنانه نمیشدند شاید جبهه بگیرید ولی واقعیته.حالا بگذریم برام دعا کنید به اونی که میخوام برسم تاپیک بزنم بهتون خبرشو بدم دوستای گلم🍃💫

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عمیقا برای اونایی ک عشق واقعی دارن حسودیم میشع:)

دقیقااااااااااااا،

ببین من الان دارم منفجر میشم 

همسرم اومد الان خونمون(عقدیم)بعد من داشتم با مامانم تلفنی حرف میزدم قطع که کردم اومدم تو اشپزخونه داشت اون غذا میخورد به صدااااای دختر که گفت الو شنیدم سریع قطع شد 

بعد گفتم کی بود؟! هزارتا قسم خورد گفت مامان بابامو کفن کنم اگه صدا دختر یا زن بود توهم زدی ببین چقد به من شک داری که صداهم دیگه میشنوی هزاااارتا قسم خورد میگفتم خب نشونم بده گفت فلان به فلان مادر اونی که دختر یا زن بهش زنگ زده الان ولی نشونت نمیدم چون حرفمو باور نداری 

الان نمیدونم واقعا توهم بود یا واقعا شنیدم 

چون گفت مامانم بمیره جلو چشمام تیکه تیکه بشه اگ همچنین چیزی که میگی هست

بِگُذار،صَبرداشتَن‌هُنَرِ(طُ)باشَد!KURD🤍🕊️

خب درسته. یعنی میخوای کات کنی ؟ خب اول برو حرفاشو بشنو

کات ن اون نمیتونه جدا شه از من خیلی دوسم دارع نمیدونم چیشده نمیدونم کاش میتونستم سرمو بکوبم ب دیوار

اقایون اگر شعور داشتند هیچوقت عضو گروه زنانه نمیشدند شاید جبهه بگیرید ولی واقعیته.حالا بگذریم برام دعا کنید به اونی که میخوام برسم تاپیک بزنم بهتون خبرشو بدم دوستای گلم🍃💫
اره میگف دستش تنگه میخام باور کنم ولی نمیتونم دلم گرفته اخه اون خیلی دوسم داشت نمیتونه ازم جدا شه😔

فکرای بیخود نکن شاید مامانش حرفی زده که چرا زنگ زدی با گوشی من با هرچیز دیگه ماکه نمیدونیم دوست نداشت همون یه بارم زنگ نمیزد 

نمیخواستم ناراحتت کنم .فعلا صبر کن ببین چی میشه ، شاید واقعا راست گفته و بی تقصیره

صبر کردم ی هفته ی هفتم روش ولی اگ اینطوری باشه من واقعا داغون‌میشم ن بخاطر اون بخاطر حال خودم من داغونم داغون با این افسردگیم نمیدونم چیکار کنم😔

دقیقااااااااااااا،ببین من الان دارم منفجر میشم همسرم اومد الان خونمون(عقدیم)بعد من داشتم با مامانم ت ...

ن دگ قسم مامانشو خورد اونم‌چ قسمی چیزی نبوده ولی حواس جم باش

آره 😂 ولی فعلا صبر کن ، شاید راست گفته .فقط خواستم از اون زاویه هم قضیه رو ببینی

کاش بتونم حداقل حالم خوب شه😔

ن دگ قسم مامانشو خورد اونم‌چ قسمی چیزی نبوده ولی حواس جم باش

چون پارسال سابقه خیانت داشت ولی بهم ثابت کرد مثلا خیانت نبوده،براهمین دیگه اصلا قبولش ندارم هیچ اعتمادی بهش ندارم الانم مغزم هنوزم درگیره

فکرای بیخود نکن شاید مامانش حرفی زده که چرا زنگ زدی با گوشی من با هرچیز دیگه ماکه نمیدونیم دوست نداش ...

اره اینم هس دارم میترکم ینی حال روزم دیدنیه مردنم بهتر از موندنمه

چون پارسال سابقه خیانت داشت ولی بهم ثابت کرد مثلا خیانت نبوده،براهمین دیگه اصلا قبولش ندارم هیچ اعتم ...

دورادور حواستو جم کن با سیاست بری جلو بردی ولی ازش غافل نشو

دوست پسرت تا کی قراره گوشی نداشته باشه بهش بگو ی نوکیا بگیره حداقل از طریق اون باهات حرف بزنهبه کسی ...

نمیدونم کاسبم هس رو تابلوی مغازشم شمارش هس این همه فکر داره میاد تو سرم نمیدونم کدوم درسته مغزم ترکیده