بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه به همه نشون نمیدمحس میکنم مجلسم بد شدهی توی دلم میچرخه🥺
بر فرض که بد شده باشه ول کن از الان به بعدو یچسب
♡.everything is ok ♡ اگر میخواین به راز جهان پی ببرین همه چیز رو در قالب (انرژی/ فرکانس/ ارتعاش) مجسم کنید. این همون فلسفه کارما/ انرژی مثبت/ ثواب/ چی/ فنگ شویی در ادیان مختلف هستش. |نیکلا تسلا|
اره من متاهلم،درسته عروسی هم گرقتم توهرهروسی اتفاقات خوب و بد میفته،۰ن روز پیش رفته بودم ب عروسی ک هم عروس وهم داماد هردو دکتر بودن,ی عروسی باشکوه گرفته بودن اخرای شب بود همه چی خوب بود که یهو همه ازتالار زدن بیرون مراسم کاملا بهم ریخت.برادرعروس خانم با چن نفر درگیرشده بودو زده بودن همدیگرو یکی سرش شکسته یود یکی باماشین زده بود ب یکی...کلا عروسی بهم خورد دی جی نفهمید اخره عروسی رو چجور تموم کنه فقط ی کلمه گف عروسی تموم شد ممنونم خدانگهدار..بنظرت اخره فیلمشونو چجور میخان تموم کنن؟هنوز کیکاشونو نیاورده بودن کلی از برنامه هاشون مونده بود..عروسی و داماد خیلی ناراحت و عصبی بودن و عروس همش گریه.بلخره پیش همه همکارا خراب شد..اما همون روز بود،فردا رفتن مسافرت تااچن روز وقتیم برشگتن خیلی عادی...مجلس شما ازواسه اونا ک بدتر نشده؟پس بیخیال