2777
2789
عنوان

اینقدر زندگیم خوب شده ک میترسم آرامش قبل طوفان باشه🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 1953 بازدید | 88 پست
مگه بعد هر سختی اسونی نیست خب الان اسونیست دیگه نترس کاری نمیشه

عآره رقیقا اسونیه

میترسم بعدش سخت پاره بشم😂شوخی میکنم رفیق

خوب حداقل اک قراره باز زندگیم بد بشه ی زنگ تفریحی شد الان

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

ارع عزیزم مبارکت باشه ان شاالله موفقیت های بیشتررر

وآقا ینی بنطرت خوبه🥺😍؟؟؟؟

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من دارو ارزومه ولی هرسال حتا آزاد هر رشته ای رو هم مجاز نشدم😭 رتبت چند شد تراز کنکورت چند

ترازت چند شد بگو کمکت کنم 

رتبه امسال خیلی بد شد من ترازم شد ۷۷۰۰ حتی تراز رو هم با توجه ب درصدام خیلی کم دادن امسال وگرنه میرفت بالای ۸۱۰۰

روزی چند ساعت میهوندی؟و اینکه زیست چطوری میخوندی

روزی میانگین ۷ ساعت نزدیک کنکور بیشترم شد

زیست اول کتاب بعد فیلم فرهمندنیا حتما نکته های مهم بنویس توی فیلم بعدم تست و تست میزنی حتی اگ درست جواب دادی حتما بحون همه گزینه ها رو حتی اک بلدی بازن بخون باعث میشه ی نکته چند با. تکرار بشه فراموش نکنی 

عاااالیه

من ذوق🥺😍 وای خیلی ذوق میکنم میگین عالیهاا

از ته قلبم برات خوشحالم و از نظر من خانوم دکتری😍😍😍

جوووووو اجی پرووووو میشممممم هااا🥺😭🩷 

همیشه بهم میگفتن هیج خری نمیشم اللن ذوق میکنم میگین عالیه رشتت خوبه و خانوم دکتر خر ذوق میشم

عزیزم تاپیک هاو سایت ایشون رو بخون @دختر_گرانبها    

خوبه آدم آگاهی داشته باشه که هم خودش مشکل نیافرینه 

هم اگر مشکلی پیش اومد بتونه حلش کنه 

مطالب ایشون کمکت میکنه

انشالله که آرامشت ابدی باشه

دخالت کردن توی زندگی دیگران و قضاوت کردنشون کار انسان های بی ملاحظه و بی فرهنگه...چه تو مسائل بچه آوردن باشه چه ازدواج چه شغل چه هر چی...انسان های عاقل فرهنگ سازی می‌کنند،تبلیغ می‌کنند،آگاه سازی می‌کنند!زندگی شخصی با زندگی اجتماعی فرق میکنه...زندگی شخصی چیزیه که بین خودت و خانوادته و زندکی اجتماعی چیزیه که تو برای جامعه به اشتراک میذاری.پس انقدر نگید به خودم مربوطه به خودم مربوطه حتی طرز صحبت کردن شما توی خیابون به بقیه مربوطه...فقط انسان های بی تمدن جامعه رو برای خودشون میدونن یه انسان متمدن آرامش جامعه رو بهم نمیریزه.ریشه فلسفه اعتقادات از چهارچوب ها گرفته میشه یا حتی میشه به پوشش تشبیهش کرد...و یک انسان بی لباس عریان خطاب میشه نه پوشش متفاوت.کسی که به بد دهنی اعتقاد داره اعتقاد نیست بی اعتقادیه.پس هر اعتقادی قابل احترامه ولی بی اعتقادی ارزشی نداره پس پایبندی به بی اعتقادی طنزی بیش نیست.انتقادپذیر بودن خوبه ولی انتقاد یه انسان عاقل و بالغ رو می‌پذیرم.به نظر و رفتار انسان ها نگاه نکن نصفشون دلیل کارهاشون رو نمیدونن اگر میخوای راه درست رو بری دنبال حقیقت برو.

عه رهگذر تویی😍😍😍

سلام دختر 

وای من دو هفته است حسابی دارم میخونم امسال قبول شم

تو واسم شدی الگو یادت نره😁

دخالت کردن توی زندگی دیگران و قضاوت کردنشون کار انسان های بی ملاحظه و بی فرهنگه...چه تو مسائل بچه آوردن باشه چه ازدواج چه شغل چه هر چی...انسان های عاقل فرهنگ سازی می‌کنند،تبلیغ می‌کنند،آگاه سازی می‌کنند!زندگی شخصی با زندگی اجتماعی فرق میکنه...زندگی شخصی چیزیه که بین خودت و خانوادته و زندکی اجتماعی چیزیه که تو برای جامعه به اشتراک میذاری.پس انقدر نگید به خودم مربوطه به خودم مربوطه حتی طرز صحبت کردن شما توی خیابون به بقیه مربوطه...فقط انسان های بی تمدن جامعه رو برای خودشون میدونن یه انسان متمدن آرامش جامعه رو بهم نمیریزه.ریشه فلسفه اعتقادات از چهارچوب ها گرفته میشه یا حتی میشه به پوشش تشبیهش کرد...و یک انسان بی لباس عریان خطاب میشه نه پوشش متفاوت.کسی که به بد دهنی اعتقاد داره اعتقاد نیست بی اعتقادیه.پس هر اعتقادی قابل احترامه ولی بی اعتقادی ارزشی نداره پس پایبندی به بی اعتقادی طنزی بیش نیست.انتقادپذیر بودن خوبه ولی انتقاد یه انسان عاقل و بالغ رو می‌پذیرم.به نظر و رفتار انسان ها نگاه نکن نصفشون دلیل کارهاشون رو نمیدونن اگر میخوای راه درست رو بری دنبال حقیقت برو.
نه رهگذر اون طوفانِ قبل آرامش بود

ای جانم چه چیز قشنگی گفتی طوفان قبل آرامش....

هنوز ک هنوز این آرامش نمیتونم باور کنم 

عه رهگذر تویی😍😍😍سلام دختر وای من دو هفته است حسابی دارم میخونم امسال قبول شمتو واسم شدی الگو یادت ...

سلاممم عشقممممم

وای من خر ذوق شدم خداروشکر ب ی دردی خوردم😂 بعد این همه چس ناله توی این سایت قبول شدم مایه امید باشه 

افرینننننن بخوننننن من هنوز ک هنوز نمیتونم قبولیم باور کنم 😂 این قدر برام غیر قابل هضم

2810