2777
2789

همیشه پشت کنکور بودم و دعواهای خیلی وحشتناکی تو خونمون میشد 

هم ناراحتی کنکور داشتم هم دعواهای تو خونه 

الان هم کنکور قبول شدم هم دعواهای تو خونه تموم شده خداروشکر 

همه چیز خیلی قشنگ و رویایی شده میترسم آرامش قبل طوفان باشه😅.....

اینقدر همه چیز خوب شده خداروشکررررررر ک مدام میترسم اتفاقات بد بیوفته بعدش 

ی تنفس کوچولو تو زندگیم بهم داده شد

امیدوارم اگ شرایط خیلی خیلییی بدی دارین شماها هم ی روز آرامش تجربه کنین🥺🩷

نمیدونم چجوری توصیفش کنم تا قبل این خودتون میدونین زندگیم جهنم خالص بود حتی تا مرز خودکشی هم رفتم اما الان معجزه دار همه چیز قشنگ 

خیلی میترسم این آرامش تموم شه 🥺😅

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

ایشالله ی روز تو خونه های همه آرامش یاشه 🥺🩷

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تمامی دعوا ها سر کنکور تو بوده😀😂

ن اصلا سر کنکورم نبود😂 با خودشون دعوا داشتن 

ولی یهو هم کنکورم اوکی شد هم دعواهای اینا 

منم پشت کنکورم و شرایطم اینه نمیدونم کی قراره رنگ آرامش رو ببینم💔

ببین امصای من قبلا اینی نبود ک الانه نوشته بووم دلا کنین بمیرم و مادرم ازم متنفر بشه

فک نمیکردم ی درصد کنکور قبول شم حتی هنوز ک هنوز باورم نمیشه و مدتم احساس میکنم اتفاق بدی میوفته چون ب خوشبختی عادت ندارم احساس میکنم این روزا خواب یا دروغه

امیدوارم ی روز تو هم اینقدد زندگیت معجزه وار عوض شه ک فک کنی هنه چیز رویاست

ببین اصلا این فکرو نکن که خدانکرده جذب کنی

اندرو ماتیوس تو کتاب آخرین راز شاد زیستن خیلی جالب میگه این طور مواقع به جای گفتن: نکنه میخواد اتفاق بدی بیفته، بگید: حتما میخواد اوضاع از این بهتر بشه

امیدوارم همیشه برات همینطوری باشه

مممنونم ازت قشنگم🥺🩷

نمیدونم جرا مدام میترسم از روزای آینده همش احساس میکنم فردا پس فردا این زندگی قشنگم ی اتفاق بدی میوفته باز 😅😅

ببین امصای من قبلا اینی نبود ک الانه نوشته بووم دلا کنین بمیرم و مادرم ازم متنفر بشهفک نمیکردم ی درص ...

منم پشت کنکورم واقعا نه شرایط خودم نه خونه اوکی نیست 

میشه بگید چی و کجا قبول شدید؟

چی قبول شدی

هوشبری روزانه

خودت خودت چشم نکنی خدا رو شکر

شاید الان خواب باشم😂

2810