2777
2789

مامانم چند وقته رفته خونه دختر داییم چون سرطان داره 

دیشب قرار بود بیاد خونه که بابام مست کرده بود و  کسی خونه نبود موهامو می‌کشید همینطور کتکم میزد به شوخی که یهو چندش آور حالت زبون زدن بوسم کرد منم نمیدونم چی شد یه دفعه گفتم مامان:) اونم شروع کرد داد و بیداد و دکور خونه رو شکوند و در و دیوار و میزد و خودشو زد به غش منم الکی ادا درآوردم که بابا چت شده و گریه فلان و بزور خوابوندمش و پاشدم چند بسته قرص خوردم و خونه رو جارو کشیدم و غذا رو پختم دقیقا برنج رو آبکش کردم ببخشید حالت تهوع و اسهال گرفتم و بابام بیدار شد با منت برنج و دم گذاشت و یه آب‌جوش و نبات بهم داد من جونم داشت میومد بالا اون غرغر میکرد

تازه فهمیدم این آدما چقدر بی وجود و بیرحمن :)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نمیتونم اونو بکشم خاستم خودم بمیرم که خدا دلش میخاد من همینطور زجر بکشم نذاشت بمیرم زنده موندم

از اون خونه برو هرجور ک شده شرافت مهم تر از سقف بالا سره 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂