اگه ممنوع اقاتو نی نی سایت باش پس چرا اجازه دادن نی نی یارا چرا وقتی یه اقاتو یک تاپیکی نظرشو میگه بیشتر کاربرای خانم جبهه میگیرند میگین میان درخواست دوستی میدم واس اون چون اگه اینجوری خانمها میتونن قبول نکنن یا اگه موافق نظر آقا نیستن میتونن نظرشونو ریپ نزنن یا باهاشون دهن به دهن نزارن
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
خب سوال و چالش اصلی اینجاست که وقتی سایت عمومیِ ، چرا باید سوال خصوصی پرسید 🙂یا باید سایت کامل خصوص ...
دیگ اسمش روشه نی نی سایت آدم همین ک واردش میشه با مطالب زناشویی و مادر و فرزند و رابطه جنسی رو ب رو میشه ینی دقیقن همه ی اینا رو تو سایت دسته بندی کردن بدون این ک کسی در مورد اینا تاپیکی بزنه.. .دیگ چیزی ک عیان است چ حاجت ب بیان ست .خود سایت گویای همه چی هست.دیگ حالا عمومی یا خصوصیش ب چش نمیاد چیزی ک جا افتاده اینه ک خانوما تو این سایتن و سوالاتی با توجه ب مسائلی ک گفتم مطرح میکنن و درس نیس آقایی باشه و ببینه اخه بعضیام هستن خیلی بیشعورانه میان نظرم میدن
اکثرا بیکار و بیعار نشستن پشت گوشی وسط چهار تا خانوم نظر میدن اسم خودشونم گذاشتن آقا 😂😂
و در پایان...دلم فریاد بود ، در نگاهم اشک ، در گلویم بغض اما بلند تر از همه میخندیدم!! جوکر: من لبخند میزنم که دردامو پنهان کنم و آرزومه یه روز یکی بیاد نگام کنه و بفهمه همه چی دروغه 🙂 ...۱۴۰۳/۳/۱۹🚶درسته شد تجربه ولی نه قلبی موند ، نه حسی ، نه ذوقی!!!!🖤میخواست گریه نکند اما جنازهاش در رودخانهی اتاقش پیدا شد.🙃