2777
2789
عزیزم پوشکشو داشتم عوض میکردم ۶ روزشه همش پیش آبجیشه چیکار کنم خب

باید قانون بزاری 

موقع پوشک  برن بیرون همه حتی مامان بزرگش حتی پدرش اگرم نمیره بیرون موقعی که خشک کن رو باز میکنی خصوصیش دیده میشه بگو همه چشماشونو ببندن 

چند ثانیه بیشتر نیست که

خیلی اهمیت داره 

فقط 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اینا رو ول کن

اصلا موضوع مهمی نیست 

دعا میکنم مرغِ آمین بیاید و بر آرزوهایت آمین بگوید، و دلواپسی در خیالت نماند و آرام باشی چه چیزی از آرامش ناب خوش‌تر ؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از این به بعد کنجکاو میشه میخواد بیشتر ببینه ، اما بیشتر از سه بار نزار ببینه یه جوری توجیهش کن که ...

نه مطمئنم کاری نداره اونطوری نیست 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم تو بهترین هدیه خدا به ما هستی 🍼🧸۱۴۰۳/۸/۱۷ دختر دار شدم 👩‍❤️‍👨

مبارك باشه قدم نورسيده

ولى بايد ازش بخواى بره بيرون تا از الان بدونه خواهرش حريم داره و اجازه نداره ببينه 

لطفا پروفايل منو كپى نكنيد،پروفايل مثل شناسنامه هر فرديه ،…😅
یهو اومد گلم گفتم که همش پیششه یهو اومد

میدونم عزیزم

دیگ نزار بیاد

قبلش بهش بگو

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

واسه پسر ۶ ساله که داره خواهردار میشه؛ بهتر بود از قبل تفاوت‌های بدنشون رو کم و بیش بهش بگی‌ . 

چون امکان دیدن توی این موقعیت خیلی هست دیگه واسش سوال نباشه

باید واسش توضیح میدادی که اجازه نده مناطق خصوصی بدن خودشو کسی ببینه و مناطق خصوصی هیچ فرد دیگه مخصوصا خواهر و دوستاشو هم نبینه

اینکه ندونه و یهو ببینه؛ واسه روحیه‌اش خوب نیست

اون باید این مساله رو الان میدونست که نباید نگاه کنه

موقعی که عوض میکنی نباید جلو پسرت باشی برو اتاق دیگه بگو گناه داره نباید ببینی

متن رو نخوندید واقعا ؟ گفتم امروز یهو اومد

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر منم دفعه اول که داداششو دید گفتم دخترا با پسرا فرق میکنن. بعداز چند روز پرسید چرا فرق میکنن گفتم چون خدا اینجوری خواسته. بعدهرموقع پوشک پسرمو عوض میکردم میگفت مامان چقد این گردی ها بامزه هس میشه بهشون دست بزنم میگفتم نه اگه دست بزنی جیش میکنه تو صورت

عزیزم ۶ روزشه ذوق داره همش پیش خواهرشه یهو اومد

عزیزم هر چند روز ... فرقش چیه ... این سن باید بدونه ناحیه خصوصی چیه و نباید ناحیه خصوصی بقیه رو ببینه و بقیه هم مال اونو ...

میگن : کار خوبه خدا بسازه سلطان محمود خر کیه ...🤲

به نظرم بهتر شد که این موضوع رو فهمید اخه یادمه بچه بودیم یکی از پسرای فامیل سر همین کنجکاویش با یکی از دخترا تنها شده بود و اون قسمتو بهمدیگه نشون داده بودن

ولی به قول دوستان نذار ادامه دار باشه حریم خصوصی رو براش توضیح بده حتی خودش که میره دستشویی بگو الان ابجی رو میذارم یکجا که نبینه تو رو 

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
عزیزم هر چند روز ... فرقش چیه ... این سن باید بدونه ناحیه خصوصی چیه و نباید ناحیه خصوصی بقیه رو ببین ...

گفتم یهو اومد 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر منم دفعه اول که داداششو دید گفتم دخترا با پسرا فرق میکنن. بعداز چند روز پرسید چرا فرق میکنن گفت ...

🤣🤣🤣🤣🤣

حالا من میگفتم چه زشته 

دعا میکنم مرغِ آمین بیاید و بر آرزوهایت آمین بگوید، و دلواپسی در خیالت نماند و آرام باشی چه چیزی از آرامش ناب خوش‌تر ؟

حالا من یه بار داداشم و یکی از دخترای فامیل رو دیدم یواشکی شلوارشونو کشیدن پایین داشتن میگفتن چرا مثل هم نیستیم😂 دختره هم هی دست میزد به چیز داداشم 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

بچه بودن البته 

از الان بگی بهتره

کاربری پنجممممم

2810