2777
2789

مگه چند سالگی ازدواج کردی بهتره زود تر راضیش کنی بعدا سنت بالا تر بره برای خودت سخت تر میشه زایمان دوران بارداری 

عسلی تر از 🍯چشمات 👀قند لباته🍬👄😇    پسرمو میگم👼 😅😅                                                               اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💙💚💛      

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یکساعت راهه تا خونمون، گفت نیم ساعته باید بیاری آزمایشگاه

اون جا اتاق هست خجالت نداره ک.

اما تا یک سال طبیعیه صبر کن انشالله باردار میشی.

وقتی ببینم نظرت مخالف منه و دنبال تفتیش عقاید منی نظری که دادی رو می بینم،می خونم و رد میشم،دنیا ارزش بحث نداره‌.......

از الان هم ازمایش ذخیره تخمدان بده هم اسپرم

اشتباه منو نکن

یک سال دکتر احمق منو دور سر گردوند بعد یک سال تازه گفته برو شوهرت ازمایش بده دیدیم بعله مشکل از اقامه 

بعدم ک ivf  

حتما حتما رره ازمایش بده 

ازمایش رو میتونه تو خونه انجام بده بعد ظرفو باید تو مشتت نگه داری یا زیر بغلت جایی ک گرم بمونه بعد سریع ببرید ازمایشگاه

بازهم تنها راه نجاتم شو 💕

از الان هم ازمایش ذخیره تخمدان بده هم اسپرماشتباه منو نکنیک سال دکتر احمق منو دور سر گردوند بعد یک س ...

الان بچه دارین شما؟

آزمایش ذخیره تخمدان رو چجوری می‌گیرن آزمایش خونه؟

اگه جوابتو نمیدم فکر نکن ازت میترسم بدون آدم حسابت نکردم😊🤌

پارسال عقد کردم اردیبهشت

بهتره سریع تر ببریش تا آزمایش بده 

عسلی تر از 🍯چشمات 👀قند لباته🍬👄😇    پسرمو میگم👼 😅😅                                                               اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💙💚💛      

الان بچه دارین شما؟آزمایش ذخیره تخمدان رو چجوری می‌گیرن آزمایش خونه؟

من ivf کردم ک مثبت شدم 

ولی اگ دکتر از اول بهم گفته بود برو فلان ازمایش و بده الان بچم بغلم بود ن اینکه دو سال علاف بشیم 

برو دکتر زنان بگو برات اینو بنویسه 

این ازمایشارو بدی واقعا خیالت راحت میشه دیگ استرس نداری ک حامله بشی یا نشی

من ivf کردم ک مثبت شدم ولی اگ دکتر از اول بهم گفته بود برو فلان ازمایش و بده الان بچم بغلم بود ن این ...

من یه دفعه باردار شدم متاسفانه سقط شد فکر نکنم نیازی به ای وی اف داشته باشه باشم خدایی نکرده 

اگه جوابتو نمیدم فکر نکن ازت میترسم بدون آدم حسابت نکردم😊🤌

من یه دفعه باردار شدم متاسفانه سقط شد فکر نکنم نیازی به ای وی اف داشته باشه باشم خدایی نکرده

نه نیازی نداری

ولی حتما هم خودت هم شوهرت چکاپ بشید