2777
2789
عنوان

چرا من اینقد عاشق نی نی ام😐

| مشاهده متن کامل بحث + 695 بازدید | 91 پست
زرنگی تو بزا بده من😂😂😂جدی خیلی سخته حاملگی یکی از فامیلامون حاملس فتق داره بعد یه دردسری شده هیلی ...

منکه ۱۲هفته سقط کردم ودیگم

ترسش افتاده به جونم عمرا

قبول کنم خودت بزاع😂😂

اخی الهیغر نزن دیگه ابجیشلابد همه کاراشم تو انجام میدی😂مامانت چند سالشه؟؟؟

آره کلا نی‌نی منه😂😂

مامانم 39

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای چه دلت پره😂😂😂اذیتت میکنن؟😂😂منم ۱۳،۱۴سالم بود از بچه متنفر بودم ولی الان عاشقشممم

ن انقدرم بی آزارن. خوشم نمیاد کلا چندشم میشده همیشه .تک فرزندم هستم راحت و تنم سلامت

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

منکه ۱۲هفته سقط کردم ودیگمترسش افتاده به جونم عمراقبول کنم خودت بزاع😂😂

بمیرم برات عزیزم متاسفم💔

امیدوارم دوباره با سلامتی حامله بشی تا اخر سقط نشه نی نی سالم و خوشگلتو بغل بگیری عزیزم

اَگر مَرگ به سُراغَم آمَد وَ هَنوز هَمدیگر را نَدیده بودیم فَراموش نَکن که مَن دیدارِ تو را بِسیار آرِزو می‌کردَم...💔🥀سختههههه نبودنت سختهههه بفهم بفهمممم😔
آره کلا نی‌نی منه😂😂مامانم 39

پیام دادم خصوصیت😍جواب میدی؟

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

آخییی عزیزممم

چرا رنگ چشاش عوض میشه؟

خانوادتون چشم رنگی دارین؟

من خودم چشمام رنگیه طرف پدری همه چشم رنگی هستیم از بچگی رنگ چشام عوض نشده البته چشم مشکی هم خیلی زیباست ولی چرا رنگ چشم داداشت عوض میشه؟؟؟؟ 

انقد دوس دارم بچم به خودم بره چشاش رنگی بشه،،نامزدم چشماش مشکیه من چشمام رنگی نمیدونم رنگی میشه یا نه🥲من چشمام رنگش بقیه میگن خوشگله ولی خودم زیاد خوشم نمیاد دوس دارم چشمام آبی بود خداکنه نی نی م چشم ابی بشه🥲🥲

اَگر مَرگ به سُراغَم آمَد وَ هَنوز هَمدیگر را نَدیده بودیم فَراموش نَکن که مَن دیدارِ تو را بِسیار آرِزو می‌کردَم...💔🥀سختههههه نبودنت سختهههه بفهم بفهمممم😔
خدانکنه عزیزدلم 🫂😘مرسی انشاللع فداتشم😍😍

نشی🫶🫂

انشالله دوتامون زود حامله بشیم🥲😍البته من عقدما بعد عروسیم انشالله حامله شم🥲😂

آره کلا نی‌نی منه😂😂مامانم 39

خدا خفظشون کنه هم مادرت هم داداش گوگولیتو

بالاتر کامنت گذاشتم جواب اون عکس پست کرده بودی

ن انقدرم بی آزارن. خوشم نمیاد کلا چندشم میشده همیشه .تک فرزندم هستم راحت و تنم سلامت

اخی تک فرزند🥲🥲🥲همیشه تنت سلامت باشه

فک کنم عادت کردی به خلوت خودت بخاطر همون بچه دوس نداری

اخی تک فرزند🥲🥲🥲همیشه تنت سلامت باشهفک کنم عادت کردی به خلوت خودت بخاطر همون بچه دوس نداری

فک کنم😂🫂❤ سلامت باشی❤

خدا خفظشون کنه هم مادرت هم داداش گوگولیتوبالاتر کامنت گذاشتم جواب اون عکس پست کرده بودی

قربونت عزیزم♥️💋

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️
آخییی عزیزمممچرا رنگ چشاش عوض میشه؟خانوادتون چشم رنگی دارین؟من خودم چشمام رنگیه طرف پدری همه چشم رنگ ...

کلا خیلی از بچه‌ها وقتی به دنیا میان چشماشون رنگیه بعد

تغییر میکنه چون رنگدانه های چشمشون هنوز کامل نشده

تا سه چهار ماهگی مشخص میشه که اون رنگه ثابته یا نه

اگه تو ژنش باشه و قوی باشه دیگه موندگار میشه و میمونه

ما تو خانواده خودمون اصلا چشم رنگی نداریم مثلا مادر

مادربزرگم چشماش رنگی بود. یه نسبتی که نزدیک نیست

فامیلای خیلی دور ... دیگه آخرش مثل خودمون چشم سیاه

شد😂 اگه خودت چشمات رنگیه احتمالش زیاده که رنگی

بشه و رنگی بمونه😍 ایشالا که ژن نامزدت ضعیف تره😂

اهاااا چه جالب نمیدونستم بچه چشاش تغییر میکنه

اره خیلی تو فامیل داریم،،بابام عمه هام عموهام مادربزرگ و پدربزرگم همه چشم رنگی هستیم ولی طرف مادری فقط پدربزرگم چشماش رنگیه بقیه دایی ها و خاله هام چشماشون رنگی نیست قهوه ای و عسلیه چشمای فامیلای مادریم 

نمیدونم بچم چجوری میشه🥲

2810