2777
2789
عنوان

دخترم از وقتی بزرگ شده دیگه باباش

| مشاهده متن کامل بحث + 1885 بازدید | 102 پست

با دخترتون صحبت کنید بگین شکل محبت های ادمها باهم فرق داره 

پدرت این قدر تلاش می کنه هواتو داره و‌...همه ازدوست داشتنه

این نیست که بگی یکی فقط بغلت کنه بوست کنه یعنی دوستت داره

ازاونورم به همسرت نگو دخترمون گفته دوستم نداره و.....بگو دخترمون گفته دلم میخواد بابا مثل قبلا منو بوس کنه بغل کنه 

به همسرتون بگین وقت بذاره باهم کوه برن دوتایی

پا ک برن 

کافی شاپ و......برن 

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باید با باباش حرف بزنم دخترم فاصله گرفته میگه تورو دوست داره منو نه

آره عزیزم حتما با همسرت صحبت کن 

دخترت خیلی سنش کمه 

اون الان دلیل کم اعتنا شدن پدرشو درک نمیکنه

ما میفهمیم ولی اون هنوز بچست

ممکنه محبتش به پدرش و حتی دیدش نسبت بهش کاملا عوض بشه و ازش دور بشه

وقتی که خداوند در دلهای شکسته جای دارد چرا به دستان کسی که بارها دلم را شکست💔 بوسه نزنم...❤️

یاد اون دختربچه ۶ساله افتادم که الکی به باباش گفته بود مامان وقتی نیستی با پسرا حرف میزنه،فتنه انداخته بود تو خونه چون حسودیش میشد به اینکه باباش مادرشو بیشتر دوست داره....

بگو بیشتر بهش محبت کنه،دخترتون هرچقدرم بزرگ بشه باز بچه تونه

درد دارند ،حرفاییکه نمیشه جایی ازشون گفت...
2805

باشوهرت صحبت کن وبگو دختری که از پدرش تمام وکمال محبت دریافت میکنه دیگه خودش رو بی نیاز از جلب محبت غریبه ها میدونه..مثل خودم..بابام خیلی محبت کلامی داشت وقربون صدقم میرفت...بزرگ که شدم ورفتم دانشگاه تمام دوستام با به پسری درارتباط بودن..ولی من خودمو ارزشمندتر ازاین میدوستم برای یه پسر دنبال جلب توجه باشم

پارسا پسرمامان😍
دخترا من ۲۲ و۲۰ سالشونه باباشون عین بچه بغلشون میکنه و بوسشون میکنه

من و بابام همو می‌دیدیم صدتا بوس از هم میکردیم وقتی بیدار بود نمیزاشت دستشو بوس کنم منم وقتی میخابید پاشو بوس میکردم خیلی دلم براش تنگ شده خیلی 

ازاین لحاظ ک خوبه👏فک کنم شوهرت مذهبی باشه

برادر شوهرم تو خونه همش پیراهن میپوشه اومده بودن خونمون چند روز موندن همش لباس بیرون تنش بود همسرم بهش گفت لباس راحتی بیارم برات گفت نه من توخونه خودمم همین جوری میپوشم اخه دخترم بزرگه زشته جلوش استین کوتاه بپوشم 😞

دخترش 13 سالش بود

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
من و بابام همو می‌دیدیم صدتا بوس از هم میکردیم وقتی بیدار بود نمیزاشت دستشو بوس کنم منم وقتی میخابید ...

خیلی خوبه یه دختر باید از طرف پدرش کلی محبت دریافت کنه تا نره دنبال محبت آدمای دیگه منم خیلی کیف میکنم رابطه دخترام و پدرشون رو میبینم

اِنّا نَحنُ نَزّلنَا الذِّکرَ وَ اِنّا لَهُ لَحافِظُون
برادر شوهرم تو خونه همش پیراهن میپوشه اومده بودن خونمون چند روز موندن همش لباس بیرون تنش بود همسرم ب ...

چ عجیب😬البته خب هرکسی ی عقایدی داره اما خب اون دختر دست باباشو نبینه مثلن فردا پس فردا داخل دنیای مجازی یا واقعی قرار نیس ببینه!؟یکم افراطیو غیر منطقیه بنظرم

ࡅ࡙ߊ ܢ̣ߊ‌ܣߊ‌ܩܢ ܝ‌ܧߊ‌ܢ̣ࡅ߳ߺߺܙ ܭࡍ߭ ࡅ࡙ߊ ܝ‌ܦ̇ߊ‌ܧࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩߊ‌ܠܙ ܣܝ‌ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߳ߊ‌ܚ݅ࡍ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ܨ 😊✌

دختر با حرفای عاشقانه ی باباش جون میگیره. قربون صدقش بره.. یه وقتایی پیشونیشو ببوسه . بهش تو جمع توجه کنه. مثلا گاهی اوقات هدیه  براش بگیره و با محبت بهش بده

کربلا قطعا جنت الاعلامه❤️  شماره تماس کربلا:۱۶۴۰❤️
برادر شوهرم تو خونه همش پیراهن میپوشه اومده بودن خونمون چند روز موندن همش لباس بیرون تنش بود همسرم ب ...

پدر من تا من یادم میاد با زیر شلواری بدون پیرهن تو خونه میگرده 😂😂 میگفت موهای پشت کمرم من میخایم شونه بزن بابا😂🤝

----یک ضرب المثل آفریقایی هست که میگه ::" امید وارم زمانی که مرگ میاد به سراغت  زنده پیدات کنه -----{¤■□♡گاهی خورد شدن استخوان هایم را  زیر بار زندگی های نکرده ام احساس میکنم ♡¤■□} ●●○بزرگ ترین گناهی که یک  انسان میتواند مرتکب شود ...  من مرتکب شده ام  .. خوشبخت نبوده ام بگذار بهمن یخ زده نسیان ... مرا درکام خود فرو ببرد ، نابود کند ;;بی شفقی 《《♤♤●●○ (بادبادک تنها همان قدر از آسمان سهم می برد که نخش به او اجازه دهد. اما خود را با خیال در زمین نبودن آرام میکند نگذار هیچ نخی به تو وصل باشد .نخ ها لایق عروسک های خیمه شب بازی هستند و بس .... ) ""چه میدونم"" .... منم اولین باره دارم زندگی میکنم ..............🖤🖤من اگر نیکم و بد تو برو خود را باش ... هر چه انسان تر باشی زخم ها عمیق تر=/ خواهد بود ... هر چه بیشتر دوست بداریم بیشتر  غصه خواهیم داشت...٪^ا نمیدانم چرا ؛*هرگز جسد انهایی که میگفتند بی تو میمیرم پیدا نشد ... اینجا در دنیایی من گرگ ها هم افسردگی مفرط گرفته اند دیگر گوسفند نمی درند به نی چوپان دل می سپارندو گریه میکنند.. گاهی رد بعضی از زخم ها باید توی وجودت بمونه تا دوباره تکرارش نکنی🥀🥀  
چ عجیب😬البته خب هرکسی ی عقایدی داره اما خب اون دختر دست باباشو نبینه مثلن فردا پس فردا داخل دنیای م ...

والا ماهم از تعجب شاخهامون بهم گیر میکرد 😂

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔

من الان حسرت اون لحظه ای رو دارم ک بابام بودو بغلش میکردم حس میکنم هیچی از پدرم متوجه نشدم چون ب سنی ک رسیدم زود ازدواج کردمو بعدش ی سال بعد پدرم فوت شد ت بچگیو نوجوونیم ک همش خجالت میکشیدم ازش😓

ࡅ࡙ߊ ܢ̣ߊ‌ܣߊ‌ܩܢ ܝ‌ܧߊ‌ܢ̣ࡅ߳ߺߺܙ ܭࡍ߭ ࡅ࡙ߊ ܝ‌ܦ̇ߊ‌ܧࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩߊ‌ܠܙ ܣܝ‌ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߳ߊ‌ܚ݅ࡍ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ܨ 😊✌
2810