2777
2789
عنوان

دخترم از وقتی بزرگ شده دیگه باباش

| مشاهده متن کامل بحث + 1885 بازدید | 102 پست
چه خوب والا من خودم غصم شده

آدما با هم فرق دارن پدر من تا حالا یادم نمیاد منو بوسیده باشه الانم وقتی میبینمش فقط دست میدم باهاش با من غریبی میکنه اما با خواهرزاده و برادرزاده و بچه هاشون راحتتره تا من منم باهاش سردم خیلی سرد 

اِنّا نَحنُ نَزّلنَا الذِّکرَ وَ اِنّا لَهُ لَحافِظُون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نازیشاید تو خانوادشون اینطور رسم بوده پدرش مرحله به مرحله جلو بره، کم کم عادی میشه

شوهرم خودش کم بود محبت داشته اما این خجالت کشیدنش کلا نمیتونم درک کنم وقتی دخترم بره حموم شوهرم میره حیات یا گاراژ تا وقتی از حموم در میاد دخترم راخت باشه

🥰🥰

حتمن باهاش صحبت کن بگو ک هنوز زوده دختر نیاز به توجه و محبت پدر داره حتی وقتی بزرگتر بشه 

ࡅ࡙ߊ ܢ̣ߊ‌ܣߊ‌ܩܢ ܝ‌ܧߊ‌ܢ̣ࡅ߳ߺߺܙ ܭࡍ߭ ࡅ࡙ߊ ܝ‌ܦ̇ߊ‌ܧࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩߊ‌ܠܙ ܣܝ‌ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߳ߊ‌ܚ݅ࡍ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ܨ 😊✌
2805
من ۱۹ سالمه اویزون بابام میشم هربارم از سرکار میاد میرم ماچش میکنم🤒

چه خوب متاسفانه من خودم ناپدری دارم هیچ وقت این حسو تجربه نکردم میخام رابطه همسرم با دخترم عالی باشه 

🥰🥰
این اشتباهه دختر همیشه محتاج محبت پدرشه یعنی چی که فقط عید وتولد اگه یه دختر توخونه تامین نشه از بی ...

خب بابا شاید اینطوری نباشه

من خودمم مامانمو هی بغل ماچ شوخی

ولی بابام نهایتا موقع شوخی بزنم روی شونه اش و..

😐

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

شوهرم خودش کم بود محبت داشته اما این خجالت کشیدنش کلا نمیتونم درک کنم وقتی دخترم بره حموم شوهرم میره ...

ازاین لحاظ ک خوبه👏فک کنم شوهرت مذهبی باشه

ࡅ࡙ߊ ܢ̣ߊ‌ܣߊ‌ܩܢ ܝ‌ܧߊ‌ܢ̣ࡅ߳ߺߺܙ ܭࡍ߭ ࡅ࡙ߊ ܝ‌ܦ̇ߊ‌ܧࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩߊ‌ܠܙ ܣܝ‌ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߳ߊ‌ܚ݅ࡍ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ܨ 😊✌
کار شوهرت درسته بنظر من حد و حدود کامل مشخص شد منم برادرام و دامادام اینمورین زیاد بوس نمیکنن در حد ...

من دوتا دختر نوجون دارم دخترا تویه سنی نیاز به توجه پدر دارن خیلی بیشتر ازمادر،  وقتی پدری نسبت به دخترش عشق‌ ورزی کنه اون بچه اعتماد بنفسش بالامیره   

این اشتباهه دختر همیشه محتاج محبت پدرشه یعنی چی که فقط عید وتولد اگه یه دختر توخونه تامین نشه از بی ...

خب هر کسی یه نظری داره ما اینجوریم ولی خیلی هم راضی 

تو جلسه ای که این هفته داشتن حتی این مورد ذکر شده بود که مادر نباید پسری که دوران بلوغ هست رو هر روز بقل محکم کنه و درست نیست 

حالا هر حانواده ای یه افکاری داره مام طبق روانشناسی و محیط خودمون میگیم هرچیزی خوبه میشه فرزند رو به آغوش کشید و بویش کرد ولی در حد نرمال فرزندی که به بلوغ میرسه کمتر میشه 

خب پس کاملا طبیعیه من یادمه از یه سنی به بعد نرفتم بغلِ بابام اما همچنان محبت ها پا برجا بود اجازه ب ...

از سرکار زنگ میزنه به دخترم میحرفن در مورد مدرسه میحرفن اما اونکارو دیگه ندارن

🥰🥰
چه خوب متاسفانه من خودم ناپدری دارم هیچ وقت این حسو تجربه نکردم میخام رابطه همسرم با دخترم عالی باشه

من بابام مذهبیه کلی باهم دعوا و بحث و اختلاف داریم اما مدام میرم بغلش میکنم صبح تا شب اویزونشم بنده خدارو

همسرتون رو بگین اتفاقا دختر وقتی سنش هرچی میره بالا بیشترم نیاز داره به محبت پدر تا سریع وابسته پسرا نشه با یه لبخند و یه محبت کوچیک

باید با باباش حرف بزنم دخترم فاصله گرفته میگه تورو دوست داره منو نه

آره عزیزم حتما با همسرت صحبت کن 

دخترت خیلی سنش کمه 

اون الان دلیل کم اعتنا شدن پدرشو درک نمیکنه

ما میفهمیم ولی اون هنوز بچست

ممکنه محبتش به پدرش و حتی دیدش نسبت بهش کاملا عوض بشه و ازش دور بشه

وقتی که خداوند در دلهای شکسته جای دارد چرا به دستان کسی که بارها دلم را شکست💔 بوسه نزنم...❤️

یاد اون دختربچه ۶ساله افتادم که الکی به باباش گفته بود مامان وقتی نیستی با پسرا حرف میزنه،فتنه انداخته بود تو خونه چون حسودیش میشد به اینکه باباش مادرشو بیشتر دوست داره....

بگو بیشتر بهش محبت کنه،دخترتون هرچقدرم بزرگ بشه باز بچه تونه

درد دارند ،حرفاییکه نمیشه جایی ازشون گفت...
2810