2777
2789
عنوان

دخترم از وقتی بزرگ شده دیگه باباش

| مشاهده متن کامل بحث + 1885 بازدید | 102 پست

وقتی بچه متوجه تغییر رفتار شده و احساس نیاز میکنه بهتره به پدرش منتقل کنید

به دخترتون میشه بگید که بابا خسته یا حواسش نیست، دخترتون بعضی وقتا بپره بغل پدرش و یدفه بوسش کنه، شاید با تکرار اینکار یکم برای پدرش عادی بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی بچه متوجه تغییر رفتار شده و احساس نیاز میکنه بهتره به پدرش منتقل کنیدبه دخترتون میشه بگید که با ...

باید با باباش حرف بزنم 

دخترم فاصله گرفته میگه تورو دوست داره منو نه

🥰🥰
2805
تا پارسال خیلی بهتر بود شوهرم همش بغلش میکرد اما امسال اصلا

من همین الان هم بابام رو بغل میکنم هر روز نه ولی حتما باید حضور پدر رو حس کنه سنی نداره آخه

من به یه جایی میرسم :)🦋💫

عزیزم به شوهرتون بگید دختر گلتون رو نوازش کنه درآغوش بگیردش براش کادو بخره بهش بگه دخترم عاشقتم گونه و پیشونیش رو ببوسه بابای منم از ۱۳ ۱۴ سالگی به بعد من رو در آغوش نگرفته و نبوسیده و خیلی از این بابت ضربه خوردم و فاصله افتاد بینمون 

اگه شوهرتون اینکارا رو بکنه دخترتون این مدل محبتا رو در وجود پسرای کلاش و دروغگو و شیاد و فریبکار و به درد نخور کوچه و خیابون و فضای مجازی جستجو نمیکنه چون سیراب میشه تا وقتی که انشالله به سن بخت برسه و عاقلانه و هوشیارانه عشق واقعیش رو برای زندگی انتخاب کنه

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............

طبیعیه، شوهرت یک مرد باحیا و درستکاره. این که ازش فاصله میگیره خوب و طبیعیه ولی با دخترت باید کم کم و به صورت خیلی سربسته صحبت کنی چون هنوز بچه است. ولی بعضی خانواده ها که به این مساله ها اهمیت میدند و به نظر من کار خیلی درستی می کنند تقریبا از این سن موضوع زن و مرد و محرم و نامحرم رو برای بچه‌ها جا میندازند.

این مورد بین پدر و دختر یا مادر و پسر کاملا طبیعیه 

الان من پسرم دیگه نمیاد تو بغلم و نمیذاره ببوسمش 

در صورتی که قبلا که کوچیک بود زیاد بغلش میکردم 

اگه بابا با بوسیدن راحت نیست اصرار بیخود نکنید 

بذارید محبتشو جوری دیگه نشون بده مثلا با نوازشِ مو یا صحبت های پدر و دختر و غیره 

من با پسرم صحبت های روزمره زیاد میکنیم 

اما اینکه هی بغلش کنم و اینا دیگه نداریم 

یارِ خوب تَمامِ ماجراست🦋

عزیزم به شوهرتون بگید دختر گلتون رو نوازش کنه درآغوش بگیردش براش کادو بخره بهش بگه دخترم عاشقتم گونه ...

بله  عزیزم منم نگران این مسایل هستم حتما بایذ با شوهرم حرف بزنم شوهرم خجالت میکشع فقط نمیدونم چرا

🥰🥰
کار شوهرت درسته بنظر من حد و حدود کامل مشخص شد منم برادرام و دامادام اینمورین زیاد بوس نمیکنن در حد ...

این اشتباهه 

دختر همیشه محتاج محبت پدرشه 

یعنی چی که فقط عید وتولد  

اگه یه دختر توخونه تامین نشه از بیرون محبت گدایی میکنه 

من خودم دختر دارم دخترم ازدواج کرده و2تا بچه داره ولی همچنان باباش بغلش میکنه وبهش محبت میکنه 

حتی گاهی دستشو میبوسه 

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
2810